Skype za posao klijenti koriste izveštaja

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Novi Office 365 izveštaje kontrolne table prikazuje aktivnost pregled preko Office 365 proizvode u vašoj organizaciji. To vam omogućava da dubinski pojedinačne proizvoda nivoa izveštaja da vam granularniji uvid o aktivnostima za svaki proizvod. Na primer, Skype za posao konferencijskog klijenti koriste izveštaj možete koristiti da biste videli uređaje uključujući Windows operativne sisteme i mobilnim uređajima koje imaju aplikaciju Skype za posao instaliran i da ga koristite za trenutne poruke i sastanke. Pogledajte članak Pregled izveštaja da biste saznali više.

Ovaj izveštaj zajedno sa drugim Skype za posao izveštaje videti detalje o tipovima klijenti/uređaja koji se koriste u celoj organizaciji. Ovi detalji su veoma korisna kada su ispituje, planiranje i odluke drugih preduzeća za vašu organizaciju.

Napomena : Možete da vidite sve Skype za posao izveštaje kada se prijavite kao administrator u Office 365 centar administracije.

Kako da nabavite Skype za posao klijenti koriste izveštaj

 1. Idite u Office 365 centar administracije > Izveštaji

 2. Izaberite izveštaje iz menija s leve strane ili kliknite na izveštaje vidžet.

 3. Kliknite na dugme Skype za posao aktivnosti vidžeta na kontrolnoj tabli a zatim izaberite Skype za posao klijenti koriste ili ga izaberite sa liste Izaberite izveštaj o izveštajima upotrebe stranice.

  Skype za posao klijenti koriste izveštaj vidžet.

  Važno : U zavisnosti od Office 365 pretplatu imate, možda nećete videti proizvodi i izveštaje o aktivnostima što je prikazano ovde.

Tumačenje Skype za posao klijenti koriste izveštaja

Možete da dobijete prikaz u klijente koji koriste Skype for Business aplikaciju tako što ćete pogledati korisnika i distribuciju grafikoni.

Skype za posao klijenti koriste izveštaja.


1

Skype za posao klijenti koriste izveštaj možete da pregledate trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana.

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu korisnika da biste razumeli upotrebe trendova i videli broj korisnika koji su povezani pomoću Skype for Business aplikacije koje se koriste u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj korisnika i tipove operativnog sistema Windows, Windows phone uređaju, Android telefonu, iPhone i iPad uređaje koji imaju aplikaciju Skype za posao klijenta instaliran i koriste na vašoj organizaciji.

4

Koristite interaktivnog grafikona podatke na distribuciju trakasti grafikon da biste razumeli upotrebe da biste videli broj korisnika koji koriste jedinstvene uređaje u organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj korisnika operativnog sistema Windows, Windows phone uređaju, Android telefonu, iPhone i iPad sa uređajem koja se koristi.

5

Možete da filtrirate grupe koje vidite na grafikon tako što ćete kliknuti na stavku legende. Na primer, na korisnike grafikona, kliknite ili dodirnite, Windows, Windows phone uređaju, Android telefonu, iPhone ili iPad uređaju da biste videli samo informacije u vezi sa svakog od njih. Promenite ovu selekciju ne menja informacije u koordinatnu mrežu tabele.

6

Svaki grafikon ima "X" (horizontalni) i (vertikalni) osa "Y".

 • Na grafikonu Korisnici Y ose je ukupan broj korisnika koji su povezani sa uređaja koji ima aplikaciju Skype za posao instaliran.

 • Na grafikonu aktivnosti distribuciju Y ose je broj korisnika koji su povezani sa tipom uređaja za rad sa Skype for Business aplikacije instalirane.

 • X osa u oba grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za ovaj određeni izveštaj.

7

Tabela koja prikazuje vam analizu svih aktivnosti konferencije po korisniku. Prikazuje sve korisnike koji imaju Skype za posao koji se dodeljuju ih i njihove aktivnosti konferencije. Možete dodati dodatne kolone tabele.

 • Korisničko ime je ime korisnika.

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC) je najnovije vreme korisnika u sesiji ravnopravnih ili organizovani konferencije ili učestvovali u konferencije.

 • Windows je izabrana ako je korisnik ima aplikaciju Skype za posao klijenta instaliran na operativni sistem zasnovan na operativnom sistemu i da se koristi.

 • Windows Phone je izabrana ako je korisnik ima aplikaciju Skype za posao klijenta instaliran na uređaju Windows Phone i koristi.

 • Android telefon je izabrana ako je korisnik ima aplikaciju Skype za posao klijenta instaliranim na Android telefonu i da ga koristi.

 • iPhone je izabrana ako je korisnik ima aplikaciju Skype za posao klijenta instaliranim na iPhone uređaju i koristi.

 • iPad je izabrana ako je korisnik ima aplikaciju Skype za posao klijenta instalirane na iPad uređaju i da ga koristi.

Ako smernica organizacije vam omogućava da pregledate izveštaje gde je lične informacije o korisniku, možete da promenite postavku privatnosti za ove izveštaje. Pogledajte na Kako da sakrijete nivo detalja korisnika? odeljak u Izveštaje o aktivnostima u Office 365 centar administracije.

8

Kliknite ili dodirnite kolone za dodavanje ili uklanjanje kolona iz izveštaja.

Skype za posao Online izveštavanje dugme "Upravljaj".

9

Podaci iz izveštaja u Excel .csv datoteku, možete da izvezete i tako što ćete izabrati stavku Izvezi.

Skype za posao izveštavanje dugme Izvezi.

Ovo izvozi podatke svih korisnika i omogućava vam da uradite jednostavno sortiranje i filtriranje radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate unutar tabele u izveštaju o sebi. Ako imate više od 2000 korisnika, da bi se filtriranje i sortiranje, moraćete da izvezete podatke.

Želite da vidite druge Skype za posao izveštaje?

 1. Napomena : Ako koristite stari Office 365 administrator centra za izveštaje, neke od podataka možda nedostaje ili je netačna. Umesto toga koristite naš novi izveštaji!

  Prijavite se u Office 365 sa školskim ili poslovnim nalogom.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Izveštaji.

 3. U prozoru za Office 365 Kontrolna tabla , u okviru Skype za posao kliknite na ime izveštaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×