Skype za posao klijenta

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovog članka ovde na engleskom jeziku.

Možete da koristite Skype za posao na radnoj površini, mobilnog telefona, tablet računara, pregledača i još mnogo toga. Pronalaženje pomoći za sve ove veze navedene ispod.

Skype za posao klijenta resursi sletanja stranice Skype za posao – Windows PC Skype za posao – Windows Phone Web aplikacija Skype za posao Skype za posao – Android Skype za posao – iOS Skype za posao – Mac Skype za posao za Mix Skype za posao brzi početak Skype za posao obuka

Zanima vas šta se sprema za Skype za posao?

  • Emitovanje Skype sastanka Emitovanja Skype sastanka omogućava vam da hostujete sastanke na mreži za do 10 000 učesnika. Da biste saznali više, pogledajte članak Šta je to emitovanje Skype sastanka?.

  • Uključivanje u konferenciju biranjem Uključivanje u konferenciju biranjem omogućava korisnicima kreiranje i Prisustvujte sastancima Skype za posao pomoću telefona. Da biste saznali više, pogledajte članak Uključivanje u konferenciju biranjem u usluzi Office 365.

  • PSTN pozivanje PSTN pozivanje omogućava da dodeljujete brojeve telefona korisnika. Da biste saznali više, pogledajte članak Šta zove PSTN?.

Želite da saznate još više o novim funkcijama u Skype za posao online, pogledajte članak:

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft pruža ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Skype blogove

Office blogovima

Pregled Skype za posao

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×