Skype za posao klijent na Lync Online – svest i spremnost za planiranje

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Skype za posao klijenta je inspirisana izgled i doživljaj programa Skype, ali pruža isti nivo bezbednosti i kontrolu nad Lync klijenta. Ovaj novi korisnički interfejs je ispravka postojeće klijenta Lync 2013 koja će biti dostupna u mesečni ispravka za tim klijentima sa Office 2013 Pro Plus.

Kada se pokrene Skype za posao klijenta je važno da pokrijete dve ključne elemente za uspešnu prelaza i usvajanje novog korisničkog interfejsa – svest i spremnosti. Najveći deo ovu promenu donosi svest da novo iskustvo klijenta će biti instaliran na Stoni računari korisnika i za pružanje broja spremnost resurse koji vam pomažu u nesmetan prelaz na novu Skype za posao. Malo više informacija o klijentu potražite u članku Lync Online postaje Skype za posao.

Sve izdanje programa Skype za posao, nastavićemo da biste dodali dodatne resurse za pomoć sa se sprema za prelaz organizaciji.

Evo nekih stvari koje treba razmotriti kako će razviti primenu i usvajanje plana. Evo nekoliko pitanja, možda ćete želeti da pitate:

  • Nismo oslanjaju na Office 365 za izlaganje ispravke za moje organizacije?

  • Koliko dugo će biti potrebno da biste pripremili tehničke pomoći stoni osobe da pomognu korisnicima?

  • Da li treba da ažurirate internim lokacijama ili resurse da biste pomogli korisnicima?

Predloženi komunikacije planova za organizaciju

Važno da pripremite korisnici u vašoj organizaciji za Lync postali Skype za posaoje. Videćete ovu promenu uz April izdanje sistema Office Update počevši 14/4/2015.

  • Dve nedelje iz prethodne (oko 3/30/2015) na izdanje novi klijent Skype za posao , pošaljite e-poštu korisnika da se Lync prebacuju Skype za posao.

  • Pet dana pre (oko 4/9/2015) kada ste pokret novi klijent Skype za posao , pošaljite e-poštu korisnika da Lync se menja u Skype za posao.

  • Kada novi klijent Skype za posao se objavljuju na 14/4/2015, pošaljite e-poruku korisnicima da novi Skype za posao klijenta je objavila i početi da vide promene u sledeće dve nedelje.

Resursi za usvajanje novi klijent

Da biste prihvatili korisnika, Evo nekih resursa koji će pružamo:

  • Ovo je ono što nazivamo naš "prvi utisak". Sadrži resurse koje uključuju brz uvod u novi Skype za posao korisnički interfejs i funkcije koji su pokrenuti na prvu instalaciju klijenta za korisnika.

  • Postoje i video zapise sa krajnjim korisnikom. Ovi video zapisi će sadržati uvod i za šta je novo video da biste pomogli korisnicima na šta da očekujete od ove promene.

  • Će biti predloške e-poruka koje ćete dobiti. Ovo će biti e-porukama uzorak koje možete koristiti da obezbedite da korisnici u vašoj organizaciji i obavestio da promene dolaze.

Resurse za spremnost korisnici u vašoj organizaciji

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Skype za posao: napravite neverovatne desi

Skype za posao: Šta je novo u klijentu

Skype za posao: Vodič za nove korisnike

Skype za posao: brz uvod

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×