Skype za posao izveštaj o peer-to-peer aktivnosti

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Novi Office 365 izveštaje kontrolne table prikazuje aktivnost pregled preko Office 365 proizvode u vašoj organizaciji. To vam omogućava da dubinski pojedinačne proizvoda nivoa izveštaja da vam granularniji uvid o aktivnostima za svaki proizvod. Na primer, možete koristiti izveštaj Skype za posao peer-to-peer aktivnosti da biste videli koliko korisnika koristite razmenu trenutnih Poruka, audio, video zapisa, deljenje aplikacija i prenos datoteka. Pogledajte članak Pregled izveštaja

Ovaj izveštaj zajedno sa drugim Skype za posao izveštaje videti detalje na aktivnosti u celoj organizaciji. Ovi detalji su veoma korisna kada vas ispituje, planiranje i prave druge poslovne odluke za vašu organizaciju.

Napomena : Možete da vidite sve Skype za posao izveštaje kada se prijavite kao administrator u Office 365 centar administracije.

Kako da nabavite Skype za posao izveštaj o peer-to-peer aktivnosti

 1. Idite u Office 365 centar administracije > Izveštaji

 2. Izaberite izveštaje iz menija s leve strane ili kliknite na izveštaje vidžet.

 3. Kliknite na dugme Skype za posao aktivnosti vidžet na kontrolnoj tabli a zatim izaberite Skype za Business da peer to peer aktivnost ili ga izaberite sa liste Izaberite izveštaj o izveštajima upotrebe stranice.

  Važno : U zavisnosti od Office 365 pretplatu imate, možda nećete videti proizvodi i izveštaje o aktivnostima što je prikazano ovde.

Tumačenje Skype za posao izveštaj o peer-to-peer aktivnosti

Možete da dobijete prikaz u programu Skype za posao peer-to-peer aktivnosti tako što ćete pogledati aktivnosti, Korisnicii minuta grafikoni.

1

Skype za posao peer-to-peer aktivnosti izveštaj možete da pregledate trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana.

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu aktivnosti da biste razumeli upotrebe trendove i da biste videli ukupan broj sesija po sesiji tip održava u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj i tipove sesije razmene trenutnih Poruka, Audio, video zapisa, Deljenje aplikacija i prenos datoteka vašoj organizaciji.

4

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu korisnika da biste razumeli upotrebe trendova i videli broj jedinstvenih korisnika koji učestvuju u peer-to-peer aktivnosti koje se održavaju u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj korisnika zajedno sa tipovima razmenu trenutnih Poruka, Audio, video zapisa, Deljenje aplikacija i prenos datoteka u peer-to-peer sesijama.

5

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu minuta da biste razumeli upotrebe trendova i videli broj minuta koje se koriste korisnici rade peer-to-peer aktivnostima koristeći audio i video. To će vam pokazati ukupan broj minuta Audio ivideo zapisa koji se koristi u peer-to-peer sesijama.

6

Svaki grafikon ima "X" (horizontalni) i (vertikalni) osa "Y".

 • Na grafikonu aktivnosti aktivnosti Y ose je ukupan broj za razmenu trenutnih Poruka, audio, video zapisa, deljenje aplikacija i prenos datoteka sesije koji korisnici u vašoj organizaciji.

 • Na grafikonu aktivnosti korisnika Y ose je ukupan broj korisnika koje održavaju razmenu trenutnih Poruka, audio, video zapisa, deljenje aplikacija i prenos datoteka sesije.

 • Na grafikonu aktivnosti minuta Y ose je ukupan broj minuta koje korisnici u vašoj organizaciji koristi audio i video sesije peer-to-peer.

 • X osa u oba grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za ovaj određeni izveštaj.

7

Možete da filtrirate grupe koje vidite na grafikon tako što ćete kliknuti na stavku legende. Na primer, na aktivnosti u grafikonu, kliknite ili dodirnite razmenu trenutnih Poruka, Audio, video zapisa, Deljenje aplikacija i prenos datoteka da biste videli samo informacije u vezi sa svakog od njih. Promenite ovu selekciju ne menja informacije u koordinatnu mrežu tabele.

8

Tabela koja prikazuje vam analizu peer-to-peer aktivnosti po korisniku. Prikazuje sve korisnike koji imaju Skype za posao koji se dodeljuju ih i njihove aktivnosti peer-to-peer. Možete dodati dodatne kolone tabele.

 • Korisničko ime je ime korisnika.

 • Izbrisani ukazuje na to da je ukloni korisničke licence.

  Napomena : Aktivnosti za izbrisanih korisnika i dalje prikazaće se u izveštaju dok god je ta osoba je licenciran u nekom trenutku u izabranom vremenskom periodu. Izbrisane kolone vam pomaže da Imajte na umu da korisnik možda više neće biti aktivan, ali doprinelo podataka u izveštaju.

 • Izbrisano je datum na na kojoj je uklonjena korisničke licence.

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC) je poslednji datum aktivnosti (UTC) za tog korisnika.

 • Trenutne Poruke prikazuje ukupan broj peer-to-peer sesijama koji korisnik koristi.

 • Audio da li prikazuje ukupan broj peer-to-peer sesijama koji koristi zvuka.

 • Video prikazuje li ukupan broj peer-to-peer sesijama koji koristi video zapisa.

 • Deljenje aplikacija prikazuje ukupan broj u peer to peer aplikacije deljenja sesije.

 • Prenos datoteka prikazuje ukupan broj u peer to peer datoteke prenos sesije.

 • Audio minutima prikazuje ukupan broj minuta zvuka koje su korišćene u vašoj organizaciji.

 • Video minutima prikazuje ukupan broj minuta video zapisa koji su korišćeni u celoj organizaciji.

Ako smernice organizacije vam omogućava da pregledate izveštaje gde je lične informacije o korisniku, možete da promenite postavku privatnosti za ove izveštaje. Pogledajte na Kako da sakrijete nivo detalja korisnika? odeljak u Izveštaje o aktivnostima u Office 365 centar administracije.

9

Podaci iz izveštaja u Excel .csv datoteku, možete da izvezete i tako što ćete izabrati stavku Izvezi.

Skype za posao izveštavanje dugme Izvezi.

Ovo izvozi podatke svih korisnika i omogućava vam da uradite jednostavno sortiranje i filtriranje radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate unutar tabele u izveštaju o sebi. Ako imate više od 2000 korisnika, da bi se filtriranje i sortiranje, moraćete da izvezete podatke.

10

Skype za posao Online izveštavanje dugme "Upravljaj".

Kliknite ili dodirnite kolone za dodavanje ili uklanjanje kolona iz izveštaja.

Želite da vidite druge Skype za posao izveštaje?

 1. Napomena : Ako koristite stari Office 365 administrator centra za izveštaje, neke od podataka možda nedostaju ili su netačne. Umesto toga koristite naš novi izveštaji!

  Prijavite se u Office 365 sa školskim ili poslovnim nalogom.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Izveštaji.

 3. U prozoru za Office 365 Kontrolna tabla , u okviru Skype za posao kliknite na ime izveštaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×