Skype za posao izveštaj o aktivnostima

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Novi Office 365 izveštaje kontrolne table prikazuje aktivnost pregled preko Office 365 proizvode u vašoj organizaciji. To vam omogućava da dubinski pojedinačne proizvoda nivoa izveštaja da vam granularniji uvid o aktivnostima za svaki proizvod. Na primer, možete koristiti izveštaj Skype za posao aktivnosti da biste videli koliko korisnici koriste peer-to-peer, organizovane i učestvovali u konferenciju sesije. Pogledajte članak Pregled izveštaja.

Ovaj izveštaj zajedno sa drugim Skype za posao izveštaje videti detalje na aktivnosti u celoj organizaciji. Ovi detalji su veoma korisna kada vas ispituje, planiranje i prave druge poslovne odluke za vašu organizaciju.

Napomena : Možete da vidite sve Skype za posao izveštaje kada se prijavite kao administrator u Office 365 centar administracije.

Kako da nabavite Skype za posao izveštaj o aktivnostima

 1. Idite u Office 365 centar administracije > Izveštaji

 2. Izaberite izveštaje iz menija s leve strane ili kliknite na izveštaje vidžet.

 3. Kliknite na dugme Skype za posao aktivnosti vidžeta na kontrolnoj tabli a zatim izaberite Skype za posao aktivnosti ili ga izaberite sa liste Izaberite izveštaj o izveštajima upotrebe stranice.

  Skype za posao kontrolne table vidžeta.

  Važno : U zavisnosti od Office 365 pretplatu imate, možda ćete sada videti proizvodi i izveštaje, što je prikazano ovde.

Tumačenje Skype za posao izveštaj o aktivnostima

Možete da dobijete prikaz u vaš korisnički Skype za posao aktivnosti tako što ćete pogledati aktivnosti i Korisnici grafikone.

Skype za posao aktivnosti na mreži izveštaja

1

Skype za posao aktivnosti izveštaj možete da pregledate trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana.

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu aktivnosti da biste razumeli upotrebe trendova i videli broj konferencije aktivnosti koje se održavaju u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj i tipove Peer-to-peer sesijama, organizovani i Participated u konferenciji sesije vašoj organizaciji.

4

Koristite interaktivnog grafikona podataka na grafikonu korisnika da biste razumeli upotrebe trendove i videli broj jedinstvenih korisnika koji učestvuje u konferencijskom aktivnosti koje se održavaju u vašoj organizaciji. To će vam pokazati ukupan broj korisnika zajedno sa tipovima Peer-to-peer sesijama, organizovani i Participated u konferenciji sesije.

5

Možete da filtrirate grupe koje vidite na grafikon tako što ćete kliknuti na stavku legende. Na primer, na aktivnosti u grafikonu, kliknite ili dodirnite, Peer-to-peer sesijama, organizovani ili Participated da biste videli samo informacije u vezi sa svakog od njih. Promenite ovu selekciju ne menja informacije u koordinatnu mrežu tabele.

6

Svaki grafikon ima "X" (horizontalni) i (vertikalni) osa "Y".

 • Na grafikonu aktivnosti Y ose je ukupan broj peer-to-peer, organizovane i učestvovali u konferenciji sesije koji se održavaju.

 • Na grafikonu aktivnosti korisnika Y ose je broj jedinstvenih korisnika specijalista u svaki tip peer-to-peer, organizovane i učestvovali u konferenciji...

 • X osa u oba grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za ovaj određeni izveštaj.

7

Tabela koja prikazuje vam analizu svih aktivnosti konferencije po korisniku. Prikazuje sve korisnike koji imaju Skype za posao koji se dodeljuju ih i njihove aktivnosti konferencije. Možete dodati dodatne kolone tabele.

 • Korisničko ime je ime korisnika.

 • Izbrisani ukazuje na to da je ukloni korisničke licence.

  Napomena : Aktivnosti za izbrisanih korisnika i dalje prikazaće se u izveštaju dok god je ta osoba je licenciran u nekom trenutku u izabranom vremenskom periodu. Izbrisane kolone vam pomaže da Imajte na umu da korisnik možda više neće biti aktivan, ali doprinelo podataka u izveštaju.

 • Izbrisano je datum na na kojoj je uklonjena korisničke licence.

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC) je najnovije vreme korisnika u sesiji ravnopravnih ili organizovani konferencije ili učestvovali u konferencije.

 • Peer-to-peer sesijama prikazuje ukupan broj konferencije peer-to-peer sesijama koji korisnik koristi.

 • Organizovane konferencije prikazuje ukupan broj konferencije koji su organizovani od strane korisnika.

 • U participated konferencije prikazuje ukupan broj konferencije koji ovog korisnika učestvovali u.

 • Proizvod dodeljena je Office 365 proizvode koje su dodeljene ovog korisnika.

Ako smernice organizacije vam omogućava da pregledate izveštaje gde je lične informacije o korisniku, možete da promenite postavku privatnosti za ove izveštaje. Pogledajte na Kako da sakrijete nivo detalja korisnika? odeljak u Izveštaje o aktivnostima u Office 365 centar administracije.

8

Kliknite ili dodirnite kolone za dodavanje ili uklanjanje kolona iz izveštaja.

Skype za posao Online izveštavanje dugme "Upravljaj".

9

Podaci iz izveštaja u Excel .csv datoteku, možete da izvezete i tako što ćete izabrati stavku Izvezi.

Skype za posao izveštavanje dugme Izvezi.

Ovo izvozi podatke svih korisnika i omogućava vam da uradite jednostavno sortiranje i filtriranje radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate unutar tabele u izveštaju o sebi. Ako imate više od 2000 korisnika, da bi se filtriranje i sortiranje, moraćete da izvezete podatke.

Želite da vidite druge Skype za posao izveštaje?

 1. Napomena : Ako koristite klasični Office 365 administrator centra za izveštaje, neke od podataka možda nedostaju ili su netačne. Umesto toga koristite naš novi izveštaji!

  Prijavite se u Office 365 sa školskim ili poslovnim nalogom.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Izveštaji.

 3. U prozoru za Office 365 Kontrolna tabla , u okviru Skype za posao kliknite na ime izveštaja.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×