Skype za posao i Microsoft Teams programski dodatak licenciranje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Treba da biste razgovarali sa nekim o opcijama programski dodatak? Obratite nam se!

Skype za posaoi licenciranje Microsoft Teams je dizajniran da vam maksimalan broj fleksibilnost. Na primer, nakon korišćenja funkcije osnovni Skype za posao neko vreme, možete da kupite programski dodatak licenci kada budete spremni da koristite više funkcija, kao što su Audio konferencije ili telefonskim sistemom u usluzi Office 365.

Tražite cene? Pogledajte Kako da biste videli cene i kupite licence programski dodatak ili nešto od sledećeg:.

Šta su to programski dodatak licence?

Programski dodatak licenci koje su licenci za Microsoft Teams funkcije i određenu Skype za posao . Neka preduzeća želite fleksibilnost kupovine samo određene funkcije sa cenom konkurencije. Da biste dodali funkciju, kupite 1 programski dodatak licencu za svakog korisnika koji se koristi.

Kako programski dodatak licenciranje utiče na trošak? Za većinu preduzeća, u donjem ukupan trošak će dovesti kupovine objedinjena softvera u plan za preduzeća. Obično kada kupite nekoliko programski dodatak licenci pojedinačno umesto da kao deo plan, koji se može završiti sa kombinovane cene.

Koje funkcije mogu da dobijem uz dodatak licence?

U zavisnosti od kojeg ste već imate, možete da kupite programski dodatak licenci za Microsoft Teams funkcije i sledeće Skype za posao :

Funkcija

Opis

Audio konferencije

Ponekad osobe u vašoj organizaciji će morati da koristite telefon da biste se Skype za posao ili Microsoft Teams sastanka, umesto da koristite računar. Koristite funkciju audio konferencije za ovu situaciju.

Da biste saznali da li audio konferencije je dostupan u vašoj zemlji ili regionu, pogledajte članak je Audio konferencije sa telefonom brojeva telefona dostupna u moje zemlje ili regiona?

Ako tražite kako mnogo ga troškova, pogledajte članak zahtevi za Audio konferencije.

Besplatan besplatne brojeve za biranje pristupa vaše konferencije i mogućnost da pozivaju iz konferencije da biste dodali nekoga pozivanjem bilo kom broju telefona na svetu

Ako dodate Audio konferencije, možete da dobijete ovu funkciju tako što ćete upisivanje za komunikaciju krediti. Koji su komunikacije krediti?

Telefonski sistem

Na PBX je telefonskog sistema u poslovna. Telefonskim sistemom u usluzi Office 365 je javnih telefonskih usluga u Office 365. Pruža vam tradicionalni i inovativne PBX mogućnosti, ali bez komplikovanu i skupa oprema. Evo šta se sa telefonskim sistemom u usluzi Office 365.

Ako tražite kako mnogo ga troškova, pogledajte članak zahtevi za telefonski sistem.

Pozivanje planove

Pozive na druge korisnike Skype za posao su besplatne, ali ako želite da korisnici mogu da pozivaju sve telefonske brojeve izvan vašeg preduzeća za Pozivanje Plan. Postoje Office 365 domaćih i Office 365 međunarodni pozivanje planova.

Ako tražite kako mnogo ga troškova, pogledajte članak zahtevi za pozivanje planovi.

Sistemi Skype sobe v2

Ovo nije programski dodatak, ali funkcija koja unosi videa, zvuka i deljenja sadržaja u soba za konferencije. Pročitajte članak licenciranje za v2 sistemi Skype sobe.

Uputstva za Office 365 Business Premium Plan klijente

Ako imate Office 365 Business Premium, možete da koristite Skype za posao za upućivanje poziva drugim osobama u preduzeću koje se nalaze na vašu pretplatu. Na primer, ako vaše preduzeće ima 10 osoba, možete da pozovete i trenutne poruke međusobno pomoću Skype za posao.

Da upućujete i primate pozive sa osobama izvan vaše poslovne, imate dve opcije:

 • Opcija 1. Koristite besplatnu aplikaciju Skype. Ako imate veoma mala preduzeća (na primer, 1-2 osobe) pomoću aplikacije Skype je na bolji način da biste otišli. To je manje skup će se koristiti za domaće i međunarodne pozive. I dalje, možete da držite konferencijske pozive, upućivanje video poziva i deljenje radne površine za prezentacije. Pogledajte Opcije plaćanja i kamatne stope.

  Imajte na umu da Skype aplikacija nije deo paketa Office 365, tako da ga ne bude integrisan sa programom Outlook 2016 način Skype za posao . To znači da je kontakata u programu Outlook 2016 ne bi prikazivale u programu Skype; Moraćete da biste dodali Skype kontaktima.

  Preporučujemo vam da počnete sa Skype aplikacijom da biste videli da li zadovoljava vaše potrebe. Ako to nije slučaj, uzmite u obzir sledeću opciju – nadogradnju plana.

  Važno: morate da podesite preklopnik da biste dozvolili zaposlenih da koristite Skype za posao da biste tražili Skype korisnicima. Pogledajte članak Omogućavanje korisnicima da dodate spoljne kontakte iz Skype.

 • Opcija 2. Nadogradite plan i kupite telefonski sistem i domaći ili međunarodni pozivanje Plan.

  1. Prebaci se na plan E1 ili E3. Ako se prebacujete na E3 plan, možete pristupiti govorne pošte.

  2. Kupite dodatke Telefonski sistem .

  3. Kupovina za Pozivanje Plan: samo ovo možete kupiti nakon što ste kupili Telefonski sistem dodatak.

  Ova druga opcija je savršena za preduzeća sa više ljudi koji upućuju i primaju spoljne telefonske pozive.

Koji programski dodatak licenci treba da kupite da biste dobili više funkcija?

Programski dodatak licenci imate mnogo opcija, koji može biti veoma zbunjujuće. Obratite nam se , a mi će vas provesti kroz opcije.

Odaberite plan imate ispod da biste videli programski dodatak licence možete da kupite da biste dobili dodatne Skype za posao i Microsoft Teams funkcije.

Ako ste već kupili Office 365 Business Premium, Office 365 ProPlusili Skype za posao Online Plan 2 plan, ovde su programski dodatak licence Potrebno je da kupite da biste dobili više funkcija Skype za posao .

Da biste dodali ovu funkciju

Evo šta treba da kupite

Audio konferencije

Kupite 1 Audio konferencije licencu za svaku osobu koja će planiranje / hostujete sastanku pozivanjem. Učesnici neće biti potreban licence.

Programski dodatak Audio konferencije

Kada kupite licencu, Microsoft će biti dobavljača audio konferencije.

Besplatan besplatne brojeve za biranje pristupa vaše konferencije i mogućnost da pozivaju iz konferencije da biste dodali nekoga pozivanjem bilo kom broju telefona na svetu

Komunikacije krediti

Telefonski sistem

 1. Prebaci se na plan E1 ili E3. Ako se prebacite na E3, možete pristupiti govornu poštu.

  Kada ažurirate pretplatu, videćete opciju kupite dodatke Telefonski sistem .

 2. Programski dodatak Telefonski sistem

 3. Pozivanje planove: kupovina za Pozivanje Plan iz usluge Office 365

  Ili, upotrebite telefonskih usluga iz postojećeg dobavljača usluga.

Pozivanje planove

 1. Prebacivanje na plan E1 ili E3

 2. Programski dodatak Telefonski sistem

 3. Pozivanje plana: samo ovo možete kupiti nakon što ste kupili Telefonski sistem dodatak

Napomena : Ako koristite Skype za posao Online Plan 2 ili plan za preduzeća, umesto kupovine Audio konferencije dodatak, možete odabrati da koristite audio konferencije nezavisnih dobavljača. Taj dobavljač će takođe hostujete svoj audio konferencije most.

Ako ste već kupili Office 365 Enterprise E1, E3ili E4 plan, ovde su programski dodatak licenci treba da kupite da biste dobili više Skype za posao i Microsoft Teams funkcije.

Da biste dodali ovu funkciju

Evo šta treba da kupite

Audio konferencije

Kupite 1 Audio konferencije licencu za svaku osobu koja će planiranje / hostujete sastanku pozivanjem. Učesnici neće biti potreban licence.

Programski dodatak Audio konferencije

Kada kupite licencu, Microsoft će biti dobavljača audio konferencije.

Besplatan besplatne brojeve za biranje pristup sastancima i mogućnost da pozivaju iz sastanka da biste dodali nekoga pozivanjem bilo kom broju telefona na svetu

Komunikacije krediti

Telefonski sistem

 1. Office 365 telefonski sistem programski dodatak

 2. Pozivanje planove: kupovina za Pozivanje Plan iz usluge Office 365

  Ili, upotrebite telefonskih usluga iz postojećeg dobavljača usluga.

Telefonski sistem govorne pošte

Za E1 i E4 planovi, kupite Exchange Online Plan 2.

Ili, prebacite se na Office programski paket koji dolazi uz Exchange Online Plan 2, kao što je Office 365 E3.

Pozivanje planove

 1. Programski dodatak Telefonski sistem

 2. Pozivanje Plan: samo ovo možete kupiti nakon što ste kupili Telefonski sistem dodatak.

Napomena : Za Enterprise planove koje uključuju Skype za posao Online Plan 2, umesto kupovine Audio konferencije dodatak, možete odabrati da koristite audio konferencije nezavisnih dobavljača. Taj dobavljač i hostuje vaše konferencije most.

Ako ste već kupili Office 365 Enterprise E5 (bez Audio konferenciji) plan, ovde su Skype za posao i Microsoft Teams programski dodatak licenci treba da kupite da biste dobili više funkcija.

Da biste dodali ovu funkciju

Evo šta treba da kupite

Audio konferencije

Da biste dobili ovaj programski dodatak, uradite sledeće:

 1. Ako ste već kupili je E5 plan, ali Audio konferencije funkcija nije dostupna u vašoj zemlji ili regionu, moraćete da koristite audio konferencije nezavisnih dobavljača. Pronalaženje dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača na Lokaciji Microsoft PinPoint.

  Potvrdite izbor u ovom članku da biste videli da li je Audio konferencije je dostupan u vašoj zemlji ili regionu: je Office 365 Audio konferencije sa telefonom brojeva telefona dostupna u moje zemlje ili regiona?

 2. Ako je dostupno, koristite dugme "prebacivanje između planova" da biste premestili E5 Enterprise Office 365 koja uključuje ga. Takođe ćete dobiti više funkcija.

Telefonski sistem je uključen.

 1. Pozivanje planove: kupiti za Pozivanje Plan od Office 365.

  Ili, upotrebite telefonskih usluga iz postojećeg dobavljača usluga.

Telefonski sistem govorne pošte je uključena.

Ne morate ništa.

Office 365 Enterprise E5 plan uključuje većina Skype za posao i Microsoft Teams funkcije. Postoji nekoliko dodatnih opcija.

Da biste dodali ovu funkciju

Evo šta treba da kupite

Audio konferencije je uključen.

Kada kupite licencu, Microsoft će biti dobavljača audio konferencije.

Besplatan besplatne brojeve za biranje pristup sastancima i mogućnost da pozivaju iz sastanka da biste dodali nekoga pozivanjem bilo kom broju telefona na svetu.

Komunikacije krediti

Telefonski sistem i govorna pošta je uključen.

Pozivanje Plan: kupiti za Pozivanje Plan od Office 365.

Ili, upotrebite telefonskih usluga iz postojećeg dobavljača usluga.

Kako da biste videli cene i kupite licence programski dodatak

Nakon što ste kupili je Office 365 plan, pogledajte članak cene i kupite dodatke kroz Office 365 administrativni centar.

U zavisnosti od dodatke koje želite, preporučujemo da upoređivanje da li je trošak efikasnije da se prebacite na plan koji uključuje te funkcije već.

Razvijte sledeće odeljke da biste saznali kako da biste videli cene i dobili dodatke za vaš plan.

Da biste dobili Audio konferencije i krediti komunikacije:

 1. Prijavite se u Office 365 administrativni centar.

 2. Izaberite stavke naplata > pretplate > dodaci > kupite dodatke.

  Da biste kupili licencu za programski dodatak, odaberite stavku kupi programski dodatak.

 3. Sada ćete videti cene i opcija za kupovinu Audio konferencije i podešavanje komunikacije krediti.

Da biste dobili telefonski sistem i pozivanje Plan za:

 1. Prebacite se na plan E1 ili E3.

 2. Idite na Office 365 administrativni centar > naplata > pretplate.

 3. Odaberite stavku programske dodatke. Sada ćete videti cene za telefonski sistem i opciju da ga kupite.

 4. Nakon što ste kupili licence Telefonskim sistemom , videćete cena i opcija za kupovinu pozivanje Plan za.

 1. Prijavite se u Office 365 centru administracije.

 2. Izaberite stavke naplata > pretplate > dodaci > kupite dodatke.

  Da biste kupili licencu za programski dodatak, odaberite stavku kupi programski dodatak.

 3. Nakon što ste kupili licence Telefonskim sistemom , videćete cena i opcija za kupovinu pozivanje Plan za.

E3 plan je deo paketa u radnju. Da biste kupili Telefonski sistem i Audio konferencije dodatke:

 1. Kupite jedno mesto E3 od naših marketinške Veb lokacije. Odaberite opciju da biste dodali mesto za postojeće zakupac.

 2. Prijavite se u Office 365 administrativni centar i idite na naplata > pretplate > programske dodatke.

  Sada ćete videti cene i opcija za kupovinu Telefonski sistem i Audio konferencije dodatke.

Zašto ne vidim opciju kupite dodatke?

U nekoliko situacijama, nećete videti opciju kupite Skype za posao i Microsoft Teams programskih dodataka u Office 365 administrativni centar.

 • Ste kupili Office 365 Business Premium kroz GoDaddy. U ovom slučaju, ne možete kupiti Skype za posao i Microsoft Teams programske dodatke. Treba da se prebacite na plan E3 (što je GoDaddy ne prodaje), a zatim možete da ih kupite. Mi smo za pomoć.

 • Imate mesečni obavezu umesto godišnji obaveza. U nekim slučajevima, klijente koji imaju mesečni obaveza ne možete da kupite dodatke (to se razlikuje od načina plaćanja koji može biti mesečni). Ovo je poznat problem koji smo su rešavanje. Mi smo za pomoć.

  Možda će biti potrebno godišnji obaveza za kupovinu dodataka.

Kako da podesite komunikacije krediti

Možete da se prijavite za komunikaciju krediti, morate sledeće dodatke kao minimalnu preduslovi:

 • Telefonski sistem i pozivanje Plan

 • Ili, Audio konferencije

Kada su one, evo kako se upišete:

 1. Prijavite se u Office 365 centru administracije.

 2. Izaberite stavke naplata > pretplate > krediti komunikacije.

  Odaberite stavku Skype za posao PSTN potrošnju da biste dodali sredstava.

 3. Odaberite stavku Dodaj sredstava. Preporučujemo podešavanje automatskog troškova , tako da vam ne istekle sredstva, koja će blokirati korisnike sa pozive.

 4. Kad se upišete za komunikaciju krediti naplata, moraćete da dodelite licencu komunikacije krediti za svakog korisnika u vašem preduzeću koji čini pozive. Imate neograničen broj dostupnih licenci.

  Imate neograničen broj licenci PSTN potrošnju da biste dodelili korisnicima.

Licenciranje za v2 Skype Room Systems

Sledeća tabela navodi funkcije koje su dostupne u Skype Room Systems v2 i šta licence za koje treba da kupite da ih preuzmete.

Napomena : Sobu u kojoj je da podesite mora da bude u objektu korisnika i dodelili te licence da biste ga.

Skype sobe sistema scenariju

Trenutno imate Office 365 Premium, Office 365 ProPlus ili

Skype za posao Samostalnog plana 2.

Evo šta treba da kupite:

Trenutno imate plan za preduzeća.

Evo šta treba da kupite:

Imate Skype za posao Server 2015 (lokalno ili hibridni).

Evo šta treba da kupite:

Pridruživanje planiranom sastanku

Skype za posao Samostalnog plana 1

E1, 3, 4 ili 5

Skype za posao Standardni CAL servera

Započinjanje sastanka na ad hoc

Skype za posao Samostalnog plana 2

E1, 3, 4 ili 5

Skype za posao Standardni CAL servera

Skype za posao Server Enterprise CAL

Pokretanje u ad-hoc sastanka i izlaz iz sastanka brojeva telefona

Skype za posao Samostalnog plana 2 sa Audio konferencije

Napomena : Komunikacije krediti su opcionalni.

E1 ili E3 sa Audio konferencije

ILI

E5

Skype za posao Standardni CAL

Skype za posao Server Enterprise CAL

Napravite mesta broja telefona i upućivati ili primati pozive na iz sobe ili pridruživanje audio konferenciji pomoću broja telefona.

Skype za posao Samostalnog plana 2 sa telefonskim sistemom Office 365 i pozivanje Plan.

Napomena : Komunikacije krediti su opcionalni.

E1 ili E3 sa telefonskim sistemom Office 365 i Office 365 Plan za pozive

ILI

E5

Skype za posao Standardni CAL servera

Skype za posao Servera, kao i CAL

Korišćenje pravu verziju operativnog sistema Windows 10: za klijente koji želite da primenite Windows 10 slike da biste uređaje, potreban je određenu verziju operativnog sistema Windows 10 i ovu verziju koja je dostupna samo za količinsko licenciranje klijentima. Morate da koristite Windows 10 Enterprise verzija 1607 ili noviji za Skype Room System v2.0 uređaji za obradu slika. Možete da dobijete kopiju iz Centra za usluge količinskog licenciranja.

Cene za planove i krediti komunikacije kamatne stope

Kako da koristim moje postojeće pozivanje planovi sa Skype za posao?

Ako želite da koristite u postojeći pozivanje Plan, kupite Telefonski sistem dodatka i da ga koristite sa konektor besplatnog oblaku.

Ako koristite lokalni PSTN povezivanja za hibridnu korisnike, možete samo da dodelite licence Telefonski sistem korisnika. Ne dodelite pozivanje Plan za.

Obimna dokumentacije na planiranju primene, uključujući sistem Office 365 telefon sa lokalnim PSTN povezivanja, potražite Plan telefonski sistem rešenje u programu Skype za posao 2015 i Lync Server 2013.

Detalje plana

Detaljne listu funkcija u svakom Skype za posao planu, potražite u Skype za posao Online opis usluge.

Koje funkcije su dostupne za GOV EDU, neprofitne organizacije?

Skype za posao

Dostupni za .GOV (GCC)

Dostupni za .GOV (koji nisu GCC)

Dostupni za .EDU

Dostupno za neprofitne organizacije

Emitovanje Skype sastanka

Da

Da

Ne

Da

Skype za posao Audio konferencije

Da

Da

Da

Da

Office 365 telefonski sistem

Da

Da

Da

Da

Office 365 Plan za pozive

Da

Da

Da

Da

Pogledajte ovu poruku na blogu: Više opcija za Office 365 mogućnosti sada dostupna sad Government Community Cloud klijentima.

Koje funkcije su dostupne za Office 365 kojim upravlja 21Vianet?

Neki ali ne svi Skype za posao funkcije su dostupne za korisnike koji koriste Office 365 kojim upravlja 21Vianet u Kini. Listu šta je i nije dostupna, pogledajte članak Skype za posao u Saznajte više o Office 365 kojim upravlja 21Vianet.

Povezani članci

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×