Skype za posao bezbednost aplikacije za mobilne uređaje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Skype za posao klijenta bezbednosti

Ovaj članak pokriva podataka za šifrovanje informacije o programu Skype za preduzeća – mobilne aplikacije.

Korisničko ime ili lozinke

Aplikacija podataka (razgovore, spisak kontakata, sastancima)

Evidencije dijagnostike

Android

Nismo skladište akreditiva informacije u Android nalozi. Nismo šifrovati akreditive pre nego što ih sačuvate u naloge. KoristimoAES/CBC/PKCS5Padding” algoritam za šifrovanje.

Možemo da uskladištite u šifrovane SQL baze podataka pomoću biblioteke koja se zove sqlcipher.  Koristimo njihov podrazumevani algoritam od 256-bitne AES u režimu CBC. Podaci na ostale uvek šifrovana u datoteku baze podataka i samo nisu šifrovane u pokretu unutar nepostojane memorije i poziv nizova u aplikaciju.  Možemo takođe šifrovali govorne pošte koristeći isti način kao u korisničko ime i lozinku za šifrovanje (oni se ne čuvaju u polju DB).  Govornih poruka su privremeno šifrovane na disku da biste omogućili reprodukciju.

Ove informacije nije šifrovana.

iOS

Ne možemo da šifrujete korisničko ime/lozinku u polju Keychain datoteke.  Na Keychain datoteke šifrovane, međutim, samostalno.

Već koriste NSFileProtectionCompleteUntilFirstUserAuthentication podataka zaštitu zastavicu na sve datoteke u skladištu aplikacije. To znači da datoteka u skladištu aplikacije biti šifrovane dok korisnik će otključati uređaj prvi put nakon ponovno pokretanje uređaja sistema.

Ove informacije nije šifrovana.

Windows Phone

Windows Phone koristi DPAPI (API zaštitu podataka) u operativnom sistemu Windows da obezbede lozinku. Da verujete da šemu šifrovanja koristi je AES. Windows ne daju opciju da biste konfigurisali ključnih veličina (ili šeme), tako da bude šta god daje DPAPI. To će koristiti uređaj TPM obezbeđivanje prečice koje su specifične za korisnika i uređaj. Imajte na umu da DPAPI tasteri nisu specifične za aplikaciju.

WP aplikacije podaci su zaštićeni pomoću DPAP, kao što su na akreditiva. U zavisnosti od toga koliko detalja želimo, neke informacije indeksa za aplikaciju podatke je zaštićen AES šifrovanje (koji nisu DPAPI) da biste izbegli Sole, tako da pogledamo bez dešifrovanje i ključ naizmenično zaštićena je DPAPI. Bilo koji proces od isti telefon, uz pretpostavku da je da dođete do naše fascikla podataka može da pročita keširane podatke. Windows šifrovanje ne štiti od "sandbox" prekid, samo spoljnog pristupa pokušava.

Ove informacije nije šifrovana.

Napomena: Pogledajte Ova javne dokumentacija za uređaj PIN-a reda dostupne na svakoj od gorenavedenih mobilne platforme

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×