Skype za posao Online – podešavanje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Saradnici: Diane Faigel

Morate imati Office 365 dozvole za globalnog administratora da biste podesili Skype za posao. Ako imate zaštitni zid ili proxy servera kom se ograničava pristup na delove Veb, razmislite o zapošljavanja na Microsoft partnera da biste podesili Skype za posao za vas.

1. plan za Skype za posao

Ako imate Office 365 Business Premium ili Business Essentials, možete da koristite Skype za posao na mreži da zovem drugim osobama u preduzeću koje se nalaze na vašu pretplatu. Na primer, ako vaše preduzeće ima 10 osoba, moći ćete da poziva i trenutne poruke jedni drugima i hosta sastanke na mreži pomoću Skype za posao kada obavite korake 2-6 ispod. I možete Pozivanje spoljnih osoba za sastanke na mreži, i!

Ako želite da koristite Skype za posao za upućivanje i primanje poziva sa osobama spoljne sa preduzećem:

 • 1. opcija: Koristite besplatnu Skype aplikaciju. Ako imate veoma malo preduzeće (na primer 1–2 osobe), korišćenje Skype aplikacije je najbolji način. Jeftinije je za korišćenje za domaće i međunarodne pozive. I dalje možete da držite konferencijske pozive, upućujete video pozive i delite radnu površinu za prezentacije. Pogledajte cene i opcije plaćanja.

 • Opcija 2. Nadogradite plan i kupite PBX u oblaku i planiranje PSTN pozivanje. Najlakši način da biste saznali koliko ovo košta, a zatim prelazak, jeste da pozovete podršku i da ih izvršite sve za vas.

Da biste saznali više, pogledajte članak Plan za Skype za posao

2. prijavi se u Office 365

Skype za posao online je deo Office 365 paketa usluga. Da biste podesili Skype za posao online treba da se prijavite u Office 365. Evo kako to možete da uradite:

 1. Pronađite Office 365 korisnički ID (na primer, rob@fourthcoffee.com). Primite e-poruka od Microsoft Online Services tima koja sadrži Office 365 korisnički ID koji ste kreirali kada ste kupili Skype za posao online. Pošta izgleda otprilike ovako:

  Primer e-poruke dobrodošlice koju ste primili kada ste se upisali za Skype za posao Online. Ona sadrži vaš Office 365 korisnički ID.

 2. Idite na https://portal.office.com/ i unesite Office 365 korisnički ID i lozinku. Kada se prijavite, videćete Office 365 administrativni centar:

  Primer toga kako Office 365 centar administracije izgleda kada imate Plan Skype za posao Online.

3. Podešavanje domena i korisnika

Sada kada ste se prijavili u Office 365, možete podesiti domen i osobe iz vaše organizacije da biste koristili Skype za posao online.

 1. Dodavanje korisnika i domena u Office 365: koristite čarobnjak za podešavanje Office 365 da biste podesili prilagođeni domen (kao što je fourthcoffee.com) sa Office 365. Čarobnjak za podešavanje Office 365 je podrazumevano uključuje podešavanje Skype za posao Online i kreirati u programu Skype za posao korisnički ID-ovi. Ako ste već koristili čarobnjak za podešavanje domena za Office 365, zatim dovršite ovaj korak.

 2. Provera domena i DNS veze: Korišćenje naše alatke - domeni rešavanje problema – da biste proverili da li su domena i DNS postavke ispravne. O tome će značajno da biste pomogli da znate neki problemi sa instalacijom kasnije jer ćete moći da eliminišete DNS postavke kao izvor za buduće probleme.

 3. Podešavanje odlazne veze: Većina mala preduzeća ne morate da izvršite ovaj korak. Ali ako imate zaštitni zid ili proxy server koji ograničava pristup delove Veb, morate da kreirate pravila da dozvolite pristup Skype za posao online krajnje tačke. Ovo je napredno korak najbolje obavlja neko iskustva sa konfigurisanje zidovima i proxy servere. Ako niste ranije, razmislite o zapošljavanja na Microsoft partnera da biste podesili Skype za posao za vas.

4. podesite razmenu trenutnih poruka i prisutnost u vašoj organizaciji

Razmena trenutnih poruka (IM) i prisutnosti (Šta je to?) su osnovne funkcije uključenim Skype za posao. Podrazumevano osoba u vašem preduzeću mogu Skype i razmene trenutnih poruka sa drugima.

 1. Odaberite ko još Skype za posao korisnici mogli da komuniciraju:

 2. Izbor ko vidi da li su kolege na mreži: Funkcije "prisustvo" prikazuje ko je na mreži i njihova dostupnost je kao što je dostupan, zauzet, skladištenje ili predstavljanja.

  Primer osobe status na mreži sa ličnu poruku.

  Možete da odaberete podrazumevane postavke za svakoga u vašem preduzeću:

  • Automatsko prikazivanje prisustva na mreži neke osobe da biste svima u organizaciji

  • Prikazivanje prisustva na mreži osobe samo svoje kontakte

Uputstva potražite u članku Konfigurisanje prisutnosti u programu Skype za posao Online.

5. preuzmite i instalirajte Skype za posao

Da biste koristili Skype za posao na Računaru, Mac računaru ili mobilnom uređaju, možete i drugim osobama u preduzeću morate da prvi put instalirate Skype za posao preuzimanje na uređajima.

6. testiranje da biste se uverili da sve radi

Prvo proverite da li vi i ostali u vašem preduzeću mogu da se prijavite u Skype za posao. Proverite da možete da IM svake druge, pogledajte članak zajedno i pokušajte brzi sastanak.

Problemi? Uradite sledeće:

Da li želite da podesite druge dostupne funkcije?

Pre podešavanja više funkcija, proverite da li imate dozvole za njih. Skype za posao programski dodatak licenciranje

Ponekad osobe u vašoj organizaciji će morati da biste koristili telefon za ulazak na sastanak. Skype za posao uključuje funkciju uključivanje u konferenciju biranjem za ova situacija! Osobe mogu ulazak Skype za posao sastancima pomoću telefona, umesto korišćenja Skype za posao aplikacije na mobilnom uređaju ili PC Računaru.

Detaljna uputstva za podešavanje, pogledajte članak Podešavanje uključivanja u ili PSTN konferencije za Skype za posao.

PBX u oblaku funkcija vam daje telefonski sistem za svoje preduzeće. Pozive na druge Skype za posao osobe u vašoj organizaciji su besplatne, a zaposlenih možete da primite govornu poštu od drugih i izvan pozivaoce. Evo šta možete da dobijete sa PBX u oblaku.

Kada dodate uslugu PSTN pozivanje, zaposlenih se u primarni broj telefona u Skype za posao. Su možete da upućujete i primate pozive izvan preduzeće. Prave poziva preko VoIP telefoni računarima i mobilnim uređajima. I za hitne slučajeve, oni mogli da ga pozovete 911 za pomoć.

Detaljna uputstva za podešavanje, pogledajte članak Podešavanje PSTN poziva na Skype za posao.

Emitovanje Skype sastanka je funkcija koji omogućava da napravite, hostovanje i emitovanje sastanke sa do 10 000 učesnika. Da biste saznali više o tome kako funkcioniše, pogledajte članak Šta je to emitovanje Skype sastanka?

Evo kratkog pregleda korake za podešavanje Emitovanje Skype sastanka:

 1. Dodeljivanje licence korisnicima: dodelite Skype za posao Online ili Enterprise Plan licence svim osobama koje će hosta emitovanje sastanka.

 2. Omogućavanje emitovanja Skype sastanka: podrazumevano ova funkcija nije omogućena. Kada uključite, korisnici će moći da hostujete emitovanja sastanke sa drugim osobama u vašoj organizaciji.

 3. Podešavanje mreže za emitovanja Skype sastanka: ako želite da hosta vebinari i drugih emitovanja sa učesnicima izvan vaše organizacije, morate da konfigurišete mreže.

 4. Planiranje sastanka praksu i korisnik joj se pridružite: Proverite da li emitovanja sastanaka posla tako što ćete planiranja na Emitovanje Skype sastanka na https://portal.broadcast.skype.com i zatim se neko pokušajte da biste se pridružili sastanku.

Više informacija o zahtevima povezivanja mreže

Kvalitet zvuka, video i deljenja u Skype za posao aplikacija je znatno utiču na kvalitet do kraja mrežno povezivanje. Za optimalno iskustvo, važno je da proverite da li postoji visokog kvaliteta veza između mreže preduzeća i Skype za posao na mreži. Mreže i podešavanje informacija potražite u članku Podesili Skype za posao Online performanse.

Gotovo Podešavanje? Prvi koraci u korišćenju Skype za posao

Otkrijte Skype za posao: pogledajte ovu listu tema obuka koja vam pomaže da krenete brzo!

Započinjanje Skype za posao konferencijskog poziva

Podešavanje video uređaja za Skype za posao

Upućivanje i primanje video poziva pomoću programa Skype za posao

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Planiranje hibridne primene za Skype za posao Server 2015

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×