Skupljanje ili razvijanje omiljenih lokacija u oknu za navigaciju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

"Omiljene lokacije", koja se nalazi na vrhu Okno za navigaciju, sadrži prečice do fascikle koje često koristite. Da biste povećali prostor dostupan za listu punu fascikli, možete da skupite Omiljene lokacije.

  • Da biste skupili "Omiljene lokacije", u oknu za navigaciju, pored stavke "Omiljene lokacije", kliknite na dugme Ikona „Razvijeno“ .

  • Da biste razvili "Omiljene lokacije", u oknu za navigaciju, pored stavke "Omiljene lokacije", kliknite na dugme Ikona „Skupljeno“ .
    Razvijene i skupljene omiljene lokacije

Savet : Ako ne želite da koristite "Omiljene lokacije", u odeljku možete da uklonite iz okna za navigaciju. Više informacija potražite u članku Uključivanje ili isključivanje "Omiljene lokacije" u oknu za navigaciju.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×