Skupljanje ili razvijanje omiljenih lokacija u oknu za navigaciju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

"Omiljene lokacije", koja se nalazi na vrhu Okno za navigaciju, sadrži prečice do fascikle koje često koristite. Da biste povećali prostor dostupan za listu punu fascikli, možete da skupite Omiljene lokacije.

  • Da biste skupili "Omiljene lokacije", u oknu za navigaciju, pored stavke "Omiljene lokacije", kliknite na dugme Ikona „Razvijeno“ .

  • Da biste razvili "Omiljene lokacije", u oknu za navigaciju, pored stavke "Omiljene lokacije", kliknite na dugme Ikona „Skupljeno“ .
    Razvijene i skupljene omiljene lokacije

Savet: Ako ne želite da koristite "Omiljene lokacije", u odeljku možete da uklonite iz okna za navigaciju. Više informacija potražite u članku Uključivanje ili isključivanje "Omiljene lokacije" u oknu za navigaciju.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×