Skupi tim za bolje sastanke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponekad ćete želeti da spoji timu za sastanak i timovima da vam omogućimo moćne virtuelne sastanke. Možete da planirate sastanak, držite na sastanak, deljenje ekrana i saradnja u realnom vremenu, nadesno u timovima aplikaciju na radnoj površini.

Planiranje sastanka

Kada planirate sastanak u timovima će se automatski dodaju vaš kalendar, a učesnici dodate će primiti poziv za poruke da biste dodali svoje kalendare, kao i.

 1. Kliknite na dugme sastanke u oknu za navigaciju na levoj strani

 2. Odaberite stavku Planiranje sastanka

  Na kartici "sastanci" kliknite na dugme „planiranje sastanka” da biste dodali sastanka u kalendar
 3. Unesite informacije o sastanku u obezbeđenim poljima. Uključujući:

  • Lokacija polje je opcionalno. Ako želite da imate sastanak na mreži bez fizičku lokaciju, ostavite podrazumevane Microsoft timovimasastanka. U suprotnom možete odabrati sobu za sastanke iz kataloga ili ručno Otkucajte lokaciju.

  • Možete da se pojednostavi proces omogućavajući ljudima da prisustvuju tako što ćete koristiti Izaberite kanal sastajanje u. To će imati dvostruko efekat oglašavanje sastanka u taj kanal i omogućavanje neko preko kanala za učestvovanje u njima.

  • Pozivanje osoba omogućava vam da dodate određene osobe na sastanak. Ovo je korisno ako želite da pošaljete pozive za sastanak ili ako želite da pozovete ljude izvan timom na sastanak.

  • Ako određene osobe da biste pozvali koje možete da kliknete na vezu Pomoćnik za planiranje da biste dobili pomoć pri izboru vreme kada su dostupne za sastanak te osobe. Ako je to sastanak, trebalo bi da imate redovno samo potvrdite izbor u ponovite polju za potvrdu da biste periodičnog sastanka.

  Planirali novi sastanak tako što ćete otići na karticu sastanci timova

  Savet: Polje " Detalji " je odlično mesto odakle možete da dodate dnevni red sastanka tako da u grupu da pripremite unapred.

 4. Kliknite na dugme isplaniraj sastanak.

Imate sastanak

Kada dođe vreme za sastanak, imate nekoliko opcija kako da se pridružite sastanku.

 • Otvorite događaj sastanka iz Outlook kalendar i kliknite na dugme Pridruži se sastanku.

 • Idite na karticu sastanci Teams Microsoft (na istom mestu koje nije da biste planirali sastanak da biste počeli sa) i izaberite sastanak tamo. Kliknite na dugme da biste počeli da se pridružite .

 • Ako sastanak je objavljena na kanal, možete samo kliknite na obaveštenje o sastanku u kanal i odaberite stavku pridruživanje na mreži.

Kada ste povezali sa sastanka možete da delite video zapisa, deljenje radne površine i još mnogo toga.

Na Veb kamere Uključivanje ili isključivanje za deljenje video zapisa tokom sastanka

Uključivanje (ili isključivanje) kameru za video konferencije

Privremeno isključite mikrofon tokom sastanka

Privremeno isključivanje (ili ponovo uključili) mikrofon

Deljenje radne površine sa drugim osobama na sastanku

Delite radnu površinu tako da druge osobe mogu da vide ekran

Kliknite na dugme da biste napustili sastanak za prekid

Prekini vezu poziva

Želite da uradite ad hoc sastanka?

Ponekad u tekst ćaskanja dolazi tačka gde brzi poziv bi pomoglo da nastavimo. U tom slučaju možete da koristite dugme Sastani se odmah Sastani se odmahda biste pokrenuli neplanirani sastanak. Kao i planiranih sastanaka možete da delite ekran, uključite (ili isključite) video zapisa i pozovite druge osobe da biste se pridružili. Kada se završi sastanak stavke će biti dodat u razgovor koji označava da se desilo sastanka i njegovo trajanje.

Takođe pogledajte

Planiranje sastanaka sa Microsoft timovima (YouTube)

Imate sastanke na kanalu sa Microsoft timovima (YouTube)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×