Skrivena imena pronađene

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

"Nadzor dokumenta" pronašao skrivena imena u radnoj svesci. Ova imena mogu da skladište skrivene informacija o situacijama "Rešavač". Na primer, kada koristite programski dodatak "Rešavač" za pokretanje scenariju, to može skladištenje informacija o parametrima izračunavanja i druge osetljive podatke kao skrivena imena u radnoj svesci.

Problem

Nadzor dokumenta ne može da ukloni ove skrivena imena za vas.

Preporučeno rešenje

Morate da pokrenete makro da biste uklonili skrivena imena. Više informacija potražite u članku makroa da biste uklonili skrivena imena u aktivnoj radnoj svesci.

Napomena : Ako koristite ovaj makro da biste uklonili skrivena imena, programskih dodataka (kao što je programski dodatak Solver) ili makroi možda neće funkcionisati kao što je očekivano i možda će izgubiti skrivene podatke povezane sa njima. Ovaj makro takođe utiče na sve definisano ime koje je skrivena, ne samo za one koje ste dodali Rešavač.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×