Skrivanje video zapisa kada se ne reprodukuje

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možda tokom držanja prezentacije nećete hteti da otkrijete da ćete reprodukovati video zapis na slajdu. Na primer, možda ćete želeti da iznenadite publiku video zapisom ili nećete želeti da im odvlačite pažnju pre nego što pogledaju video zapis. Koji god razlog da je u pitanju, video zapis možete sakriti dok ne budete spremni da ga reprodukujete.

  1. U prikazu Normalan kliknite na video okvir na slajdu.

  2. U okviru Alatke za video zapise, na kartici Reprodukcija, u grupi Opcije video zapisa potvrdite izbor u polju za potvrdu Sakrij kad se ne reprodukuje.

    Važno: 

    • Ako izaberete opciju skrivanja video zapisa kada se ne reprodukuje i potvrdite izbor u polju za potvrdu Reprodukuj u režimu celog ekrana, video zapis se uopšte neće pojaviti na slajdu (možda ćete videti da svetli na slajdu pre nego što se reprodukuje u režimu celog ekrana). Da biste sprečili kratko svetlucanje, prevucite video okvir izvan slajda.

    • Ako prevučete video okvir izvan slajda ili sakrijete video okvir, morate podesiti video zapis da se automatski reprodukuje ili putem neke druge vrste kontrole, na primer okidača. Okidač je nešto na slajdu što pokreće radnju kada kliknete na njega, na primer neka slika, oblik, dugme, pasus ili okvir za tekst.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×