Skrivanje ili prikazivanje traka za pomeranje u radnoj svesci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Podrazumevano, traka za pomeranje horizontalne i vertikalne prikazuju u u programu Excel radna sveska tako da možete da se krećete kroz podatke u radni list u njoj. Međutim, možete da uključite trake za pomeranje ili isključili po potrebi.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Opcije i izaberite kategoriju Više opcija.

  3. U okviru Opcije prikaza za ovu radnu svesku, opozovite ili potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži horizontalnu traku za pomeranje i Prikaži vertikalnu traku za pomeranje da biste sakrili ili prikazali trake za pomeranje.

  1. Kliknite na dugme „Microsoft Office“ Slika Office dugmeta , a zatim izaberite stavku Opcije programa Excel.

  2. U okviru kategorije Više opcija, u odeljku Opcije prikaza za ovu radnu svesku, opozovite ili potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži horizontalnu traku za pomeranje i Prikaži vertikalnu traku za pomeranje da biste sakrili ili prikazali trake za pomeranje.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×