Skrivanje ili prikazivanje slajda

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. Potražite pronađete Engleska verzija ovaj članak ovde za referencu.

Ako postoji slajda koje su vam potrebne u prezentaciji, ali ne želite da se pojavi u projekciji slajdova, možete da sakrijete na slajd.

Ovo je posebno korisna kada ste dodali slajdova u prezentaciju koja pruža različitih nivoa detalja na temu, možda za različite grupe korisnika lokacije. Možete da označite ove slajdove kao skrivene tako da se prikazuju u glavnom projekcije slajdova, ali da i dalje možete da im pristupite ako je potrebno da.

Na primer, član publici može vam zatražiti da objasnite stavke u više detalja. U tom slučaju, mogu da otkriju skrivene slajdove koje sadrže te podatke. Međutim, ako vremena i publika je shvatanje koncepata koji izlažete, možda ćete želeti da biste zadržali slajdove sa dodatnim informacijama sakriti tako da prezentaciju možete da nastavite bez vidljivo preskakanje preko slajdova.

Napomena : Kada ste sakrili slajd, na slajd ostaje u datoteci čak i ako je skrivena kada pokrenete prezentaciju u prikazu projekcije slajdova. Možete da se prebacite na Sakrij slajd opciju uključili i isključili pojedinačno za bilo koji slajd u prezentaciji.

  1. Na slajdu prikaz lista sa leve strane, uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste sakrili slajd, kliknite desnim tasterom miša na slajd na koji želite da sakrijete, a zatim izaberite stavku Sakrij slajd.

    • Da biste prikazali slajd koji ste prethodno sakrili, kliknite desnim tasterom miša na slajd na koji želite da prikažete, a zatim izaberite stavku Sakrij slajd.

Napomena : Ako se nalazite u prikazu projekcije slajdova i odlučite da želite da prikažete na slajd na koji ste prethodno sakrili, možete da kliknite desnim tasterom miša na ovaj slajd, kliknite na dugme Idi na slajd (kliknite na dugme Pogledajte sve slajdove ako koristite PowerPoint 2016) i zatim kliknite na slajd na koji želite da prikažete.

Napomena : Ako koristite PowerPoint Online, kada kliknete na dugme Idi na slajd, možete uneti samo broj slajda da biste otišli na određeni slajd.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×