Skrivanje ili prikazivanje dugmeta opcije lepljenja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Po podrazumevanim postavkama, Excel će prikazati dugme Opcije lepljenja na radnom listu da bi vam pružila specijalne opcije, kao što su Zadrži u izvornom obliku, prilikom lepljenja ćelija. Ako ne želite da Excel da biste prikazali ovo dugme svaki put lepljenja ćelija, možete da isključite ovu opciju.

  1. Izaberite karticu Datoteka, a zatim kliknite na dugme Opcije.

    Napomena : Ako koristite Excel 2007, kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim izaberite stavku Excel opcije.

  2. U kategoriji Više opcija , u okviru isecanje, kopiranje i lepljenje, potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži opcije lepljenja dugme kada se Nalepi sadržaj da biste sakrili ili prikazali dugme Prikaži opcije lepljenja na radnom listu...

    Napomena : Ako koristite Excel 2007, u polju za potvrdu pod nazivom Prikaži dugmad opcija lepljenja

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×