Sinhronizovanje SharePoint liste sa programom za unakrsne tabele

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sinhronizovanje podataka između SharePoint liste i unakrsnih tabela programa i uvek Ažuriraj dva skupa podataka. Na primer, možda ćete želeti da biste održali proizvoda zalihama u SharePoint listu tako da se lako delite i ažurirate, ali takođe analiza periodično zaliha tako što ćete koristiti program za unakrsne tabele, kao što je Microsoft Excel 2010.

Ovaj članak sadrži:

Uvod u sinhronizovanje SharePoint liste sa programom za unakrsne tabele

Sinhronizovanje podataka liste tako što ćete koristiti za komande Izvezi u unakrsnu tabelu

Sinhronizovanje podataka liste pomoću upita liste sa komanda "Excel" u prikazu lista sa podacima

Sinhronizovanje podataka liste pomoću komande Izvezi tabelu u programu Excel

Sinhronizovanje SharePoint liste sa programom za unakrsne tabele

Uvod u sinhronizovanje SharePoint liste sa programom za unakrsne tabele

Sinhronizovanje podataka između SharePoint liste i program za kompatibilne unakrsne tabele i uvek Ažuriraj dva skupa podataka. Na primer, možda ćete želeti da biste održali proizvoda zalihama u SharePoint listu tako da se lako delite i ažurirate, ali takođe analiza periodično zaliha tako što ćete koristiti program za unakrsne tabele, kao što su Excel 2010.

Postoje tri načina za sinhronizovanje podataka između SharePoint liste i programom za unakrsne tabele. Koji god način da odaberete, ova sinhronizacija je jednosmerno ili Transkoder.je jednosmerni. Promene izvršene u SharePoint listi može ažurirati u programu za unakrsne tabele, ali sve promene koje izvršite u program za unakrsne tabele nisu napisane na SharePoint listi.

Da biste sinhronizovali SharePoint liste, morate da imate program kompatibilan unakrsne tabele, kao što je instaliran na klijentskom računaru, Excel 2010 i možete da imate dozvolu za čitanje na listu.

Pronađite više informacija o korišćenju SharePoint 2010 u programu Excel 2010, u odeljku Takođe pogledajte i u sistemu pomoći za Excel 2010.

Napomena : Ne možete da sinhronizujete SharePoint spoljne liste sa programom unakrsnu tabelu.

Vrh stranice

Sinhronizovanje podataka liste tako što ćete koristiti za komande Izvezi u unakrsnu tabelu

Podatke na SharePoint listi možete da sinhronizujete pomoću kompatibilnog programa za unakrsne tabele upotrebom komande Izvezi u unakrsnu tabelu na traci liste. Kako se SharePoint lista ažurira, u zavisnosti od programa za unakrsne tabele, možete da koristite i komandu u tom programu da biste ručno ažurirali unakrsnu tabelu najnovijim podacima.

Na primer u programu Excel 2010, možete da osvežite podatke za povezivanje, koji zamenjuje i zamenjuje Excel podatke sa trenutnim podacima liste. Ako SharePoint lista sadrži fascikle, struktura fascikli se ne pojavljuje u rezultujućem Excel tabele. Međutim, kolona " Tip stavke " i " putanja dodaju se Excel tabelu tako da možete da filtrirate i Sortirajte podatke, zasnovana na njegovu tip i lokaciju ili potfasciklu liste.

Vrh stranice

Sinhronizovanje podataka liste pomoću upita liste sa Excel komande u prikazu lista sa podacima

Ako imate instaliran na klijentskom računaru Excel 2010, možete da sinhronizujete i SharePoint liste u prikazu lista sa podacima pomoću komande " Lista upita u programu Excel " dostupno u oknu zadataka u prikazu lista sa podacima. Koristite dodatne komande u oknu zadatka, možete sinhronizovati podatke liste i uradite sledeće:

 • Kreiranje Excel grafikona

 • Kreiranje Excel izvedene tabele

 • Štampanje liste iz programa Excel

Više informacija potražite u članku prikaz lista sa podacima sistem pomoći (na dnu prikaza lista sa podacima, kliknite na vezu pomoć .)

Vrh stranice

Sinhronizovanje podataka liste pomoću komande Izvezi tabelu u programu Excel

Iz programa Excel 2010, možete takođe izvozite postojeće Excel tabele u novu SharePoint listu pomoću izvoz tabele u SharePoint listu čarobnjaka. Ovaj pristup je korisno ako već imate podatke u Excel tabeli i želite da kreirate SharePoint liste tokom procesa sinhronizacije.

Pronađite više informacija o izvoz Excel tabele u sistemu pomoći za Excel 2010.

Vrh stranice

Sinhronizovanje SharePoint liste sa programom za unakrsne tabele

Napomena : Sledeća uputstva koristite Excel 2010 kao primer. Ako koristite drugi unakrsna tabela programa, obratite se informacije o pomoći za taj program.

 1. Idite na SharePoint lokaciju koja sadrži listu koju želite da sinhronizujete sa programom za unakrsne tabele.

 2. Kliknite na ime SharePoint liste na traci za brzo pokretanje ili izaberite stavku Radnje na lokaciji, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacijei zatim u odgovarajućem odeljku spiska, kliknite na ime liste.

  Napomena : SharePoint lokaciju je moguće znatno izmeniti kada je reč o izgledu i navigaciji. Ako ne možete da pronađete neku opciju, na primer komandu, dugme ili vezu, obratite se administratoru.

 3. Na traci izaberite karticu Lista , a zatim u grupi Povezivanje i izvoz izaberite stavku Izvezi u unakrsnu tabelu.

 4. Kliknite na dugme Da ukoliko se od vas traži da potvrdite operaciju.

 5. U dijalogu Preuzimanje datoteke izaberite stavku Otvori.

 6. Ukoliko budete upitani da li želite da na svom računaru omogućite povezivanje sa podacima, kliknite na dugme Omogući ako smatrate da je omogućavanje povezivanja sa podacima na SharePoint lokaciji bezbedno.

Excel pravi Excel tabelu sa podacima za povezivanje na osnovu datoteke Web upita.

Da biste videli dodatne promene izvršene u SharePoint liste u program za unakrsne tabele, morate ručno da ažurirate podatke. Na primer u programu Excel 2010, u Excel tabela povezana sa SharePoint listom, na kartici Dizajn , u grupi Podaci spoljne tabele kliknite na dugme Osveži.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden u sistemu računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×