Sinhronizovanje SharePoint datoteke sa novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

Sinhronizovanje SharePoint datoteke sa novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako vaša organizacija ima pretplatu na Office 365 za preduzeća, možete da sinhronizujete SharePoint Online datoteka u fascikli na vašem računaru gde možete da radite direktno u istraživaču datoteka i da pristupite datotekama, čak i kada ste van mreže. Svaki put kada ste na mreži, sve promene koje vi ili drugi korisnici će se automatski sinhronizovati.

Napomena : Informacije o sinhronizovanju datoteka na macOS potražite u članku Prvi koraci uz novi klijenta za sinhronizaciju OneDrive u operativnom sistemu Mac OS X.

Podešavanje sinhronizacije

 1. U pokretanju aplikacija Office 365 odaberite stavku SharePoint, a zatim kliknite na mesto na kome su datoteke koje želite da sinhronizujete.

 2. Izaberite stavku Dokumenti ili idite na potfasciklu koju želite da sinhronizujete.

 3. Kliknite na dugme Sinhronizuj . (Samo treba da uradite kada na računaru da biste podesili sinhronizacije na tom računaru. Kada podesite sinhronizaciju, datoteke sinhronizovati automatski.)

  Snimak ekrana koji prikazuje dugme Sinhronizuj "na SharePoint biblioteke.
 4. Ako vaš pregledač zahteva dozvolu za korišćenje „Microsoft OneDrive”, potvrdite da je u redu.

  Važno : Ako vidite na ekranu piše „biblioteku koju želite da sync?”, vaša lokacija se ne nalazi podešen za sinhronizaciju sa Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive. Ako ste IT administrator za vašu organizaciju, pogledajte članak Omogućavanje korisnicima da sinhronizujete SharePoint datoteke sa novi klijent za sinhronizaciju OneDrive. Ako niste IT administrator, a vaš ekranima ne izgledaju kao one u ovom članku, pogledajte članak Podešavanje računara da biste sinhronizovali SharePoint lokalne datoteke ili se obratite IT odeljenju.

 5. Odaberite fascikle koje želite da sinhronizujete, a zatim izaberite stavku Pokreni sinhronizaciju.

  Snimak ekrana dijaloga dozvoljavanja konfiguracije koje fascikle za sinhronizaciju.

  Datoteke će se sinhronizovati sa fasciklom na Računaru koji ima ime organizacije (na primer, userprofile%\Contoso %). Ova fascikla se automatski dodaju u oknu sa leve strane u istraživaču datoteka. Ne možete da izaberete za sinhronizaciju na drugu lokaciju.

  Snimak ekrana koji prikazuje sinhronizacije fascikle za OneDrive i lokacije.
 6. Da biste sinhronizovali datoteke na drugom računaru, idite na tom računaru i ponovo pratite korake.

Napomene : 

 • Ako vidite ikonu katanca na sinhronizovane datoteke u istraživaču datoteka, to znači da datoteke se sinhronizuju samo za čitanje. Možda nemate dozvolu za uređivanje datoteke ili u biblioteku možda bude potrebno odjavljivanje datoteka ili potrebne kolone ili metapodatke. Ako promenite datoteke na računaru, promene neće se sinhronizovati.

 • Ne možete da premestite OneNote beležnice sa jedne lokacije na drugu na vašem računaru, a ako se premeštate druge Office datoteke između lokacija, Istorija verzija će se izgubiti. Da biste premestili Office datoteke, idite na lokaciju i koristite komandu „Kopiranje”.

 • Ako lokacija ime sadrži znak kao što su „:” koji nije podržan u imena fascikli u operativnom sistemu Windows, datoteka na lokaciji nije moguće sinhronizovati.

 • Ako ste koristili prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju, struktura fascikli za sinhronizovane fascikle može promeniti kada počnete da sinhronizujete sa Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive. Na operativnom sistemu Windows 7 računara gde ste koristili prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju, i dalje možete videti staru „SharePoint” fascikli u okviru "Omiljene lokacije" u istraživaču datoteka. Možete da uklonite dodatni „SharePoint” omiljene desni taster miša i izabrati stavku ukloni.

Promena postavki sinhronizacije

Da biste promenili fascikle koje sinhronizacija za lokaciju ili da biste zaustavili sinhronizaciju sve datoteke na lokaciji, pratite ove korake:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na plavom OneDrive ikonu oblaka na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka, a zatim izaberite stavku postavke.

  Aplikacija OneDrive na sistemskoj traci poslova

  (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone Dugme „Prikaži skrivene ikone“. pored sistemske trake poslova da biste videli ikonu OneDrive.)

 2. Kliknite na karticu nalog da biste videli listu sinhronizacije lokacije.

  Snimak ekrana postavke naloga u usluzi OneDrive klijenta za sinhronizaciju.
 3. Da biste promenili fascikli koju sinhronizujete, izaberite stavku Odaberi fascikle za tu biblioteku, a zatim odaberite fascikle koje želite da sinhronizujete. Da biste zaustavili sinhronizaciju na lokaciji, kliknite na dugme Zaustavi sinhronizaciju pored lokacije. (Kopija datoteke ostaju na vašem računaru. Možete da ih brišete po želji.)

Dobijanje podrške

Ako naiđete na probleme, recite nam:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na plavi OneDrive ikonu za navigaciju poslova, krajnje desno na traci zadataka.

 2. Kliknite na stavku Prijavi problem.

 3. Uključite kratak opis problem, a zatim kliknite na dugme u redu.

Primićete obaveštenje e-pošte sa brojem karata podrška za praćenje problem.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Rešavanje problema sa sinhronizacijom usluge OneDrive

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×