Sinhronizacija fascikli "Dokumenti" pomoću usluge OneDrive

Sinhronizacija fascikli "Dokumenti" pomoću usluge OneDrive

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneDrive sinhronizovati samo stavke koje su u okviru OneDrive fascikli. Da biste omogućili radnu površinu, dokumenteili slike fascikli će biti uključena u OneDrive, morate da promenite njihove podrazumevane lokacije fascikli.

Savet: U operativnom sistemu Windows 10, da biste OneDrive je podrazumevano čuvanje datoteke, ali možete da promenite podrazumevani Sačuvaj postavke bilo kom trenutku. Da biste promenili podrazumevane vrednosti OneDrive ili PC Računaru, pročitajte kako datoteke sačuvate u OneDrive u operativnom sistemu Windows 10.

Pre nego što počnete

Pre nego što sinhronizujete radne površine, dokumenteili fascikle slike na računaru sa OneDrive, uverite se da je u fasciklu sa tim imenom u fascikli OneDrive ili OneDrive for Business :

 1. Na traci zadataka, izaberite Istraživač datoteka Ikona „Istraživač datoteka“. .

  Takođe možete da otvorite istraživač datoteka tako što ćete pritisnuti taster sa Windows ključne Ikona Windows tastera. + E na tastaturi.

 2. U levom oknu izaberite fasciklu OneDrive ili OneDrive for Business .

  Snimak koji prikazuje istraživača datoteka pomoću OneDrive for Business izabranu fasciklu.

 3. Ako ne postoji fascikla "Dokumenti" u fascikli OneDrive ili OneDrive for Business , kliknite desnim tasterom miša u oknu sa desne strane i izaberite stavku novo > fascikle.

  Snimak koji prikazuje padajući meni u istraživaču datoteka.

 4. Imenujte novu fasciklu Dokumenti.

Korišćenje istraživača datoteka za sinhronizaciju fascikle "Dokumenti" sa OneDrive

Ako fascikla "Dokumenti" u fascikli OneDrive ili OneDrive for Business , spremni ste da sinhronizujete fascikle "Dokumenti" na računaru sa OneDrive. Evo kako:

 1. Na traci zadataka, izaberite stavku Istraživač datoteka Ikona „Istraživač datoteka“. .

  Takođe možete da otvorite istraživač datoteka tako što ćete pritisnuti taster sa Windows ključne Ikona Windows tastera. + E na tastaturi.

 2. U levom oknu, u okviru Ovaj računar, kliknite desnim tasterom miša dokumente i izaberite stavku Svojstva.

  Snimak koji prikazuje kursor kliknuti desnim tasterom miša na dokumentima u istraživaču datoteka.

 3. Izaberite karticu lokacija i izaberite stavku Premesti.

  Snimak koji prikazuje meni sa svojstvima dokumenata u istraživaču datoteka.

 4. U oknu sa leve strane dijaloga Izaberite odredište izaberite OneDrive ili OneDrive for Business, izaberite fasciklu Dokumenti i izaberite stavku Izaberi fasciklu.

  Snimak koji prikazuje izbor odredišta u meniju svojstava dokumenta.

 5. Izaberite Primenii u dijalogu koji se pojavljuje kliknite na dugme da.

  Snimak koji prikazuje upozorenje koje se pojavljuje kada izaberete stavku Izaberi fasciklu u dijalogu izbor odredišta.

  Savet: Ako promenite postavke na radnoj površini lokaciju bez da, Vaš PC računare odjednom izgleda prazan. Preporučujemo da uvek govori da kada premeštate da biste izbegli gubitak datoteke.

Izgubio sam moje datoteke radne površine, dokumente ili slike

Ako promenite radne površine, dokumenteili postavki slika iz OneDrive da Ovaj računar, Vaš PC računare odjednom izgleda prazan. To je zato što radne površine, dokumenteili slike fascikle postoje u Ovaj računar i OneDrive, što će ih lako dodajte u. Ako ste napravili prilagođeni izmene na podrazumevane lokacije, možda ćete videti dve fascikle Stoni računari, dokumente ili slike. Ovo je normalno.

Da biste premestili datoteku iz fascikle na Računaru u fasciklu u OneDrive, koristite istraživača datoteka ili aplikaciju OneDrive da prevlačite datoteke koju želite.

Da biste premestili i prenesete sve datoteke sa radne površine, dokumenteili fascikle slike između ovaj računar i OneDrivei promenite OneDrive podrazumevane vrednosti, Pročitajte koristi istraživač datoteka da biste sinhronizovali fascikle "Dokumenti" sa OneDriveiznad i potvrdite da pri premeštanju fasciklu.

Postavljanje podrazumevanih vrednosti u OneDrive for Business

OneDrive for Business administratori takođe možete preusmeriti poznati fascikli (kao što su dokumenti) lokaciju sinhronizacije OneDrive for Business za korisnike u vašem domenu.

Da biste saznali više, pogledajte članak preusmeravanje poznati fascikle u OneDrive for Business.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pronađite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Posetite OneDrive centar pomoći.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×