Sinhronizacija beleški sa programom OneNote Mobile

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

OneNote Mobile vam pruža trenutni pristup beležnicama na pametnom telefonu ili tabletu.

Iako OneNote Mobile ne obuhvata sve funkcije programa OneNote 2013, on predstavlja sjajan način za prikazivanje i uređivanje beleški usput, čak i za deljenje sa drugim osobama. On je takođe i brza i lagana opcija za korišćenje programa OneNote kad god ne možete da ponesete laptop — ili ne želite da ga ponesete.

Uradite sledeće:

  1. Posetite onenote.com i odaberite verziju programa OneNote za vaš uređaj.

  2. Kada je OneNote instaliran na uređaju, prijavite se pomoću OneDrive ili Microsoft naloga. Ako imate ni jedno ni drugo, možete da ga kreirate besplatno na OneDrive matičnu stranicu.

  3. Kreirajte novu deljenu beležnicu za korišćenje u programu OneNote Mobile ili koristite neku od postojećih beležnica u usluzi OneDrive za sinhronizaciju sa mobilnim uređajem.
     

Napomena : Ako želite da koristite beležnicu sa računara pomoću programa OneNote Mobile, prvo morate da premestite beležnicu OneDrive. Za više informacija pogledajte članak Premeštanje deljene beležnice u programu OneNote .

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×