SharePoint lokacija sadržaja stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Na stranici sadržaj lokacije SharePoint Online vlasnici lokacija možete da prikažete listu svih stranica, biblioteka, lista i drugih aplikacija na svojoj lokaciji, kao i na listi podlokacija. Stranici "sadržaj lokacije" obezbeđuje jasnije pristup da biste dodali liste, stranice, biblioteke dokumenata, podlokacija i aplikacije.

SharePoint lokacija sadržaja stranice

Napomena : Ako stranicu sadržaj lokacije ne izgledaju ovako, ne brinite! Sve se snima novu stranicu sadržaj lokacije u narednih nekoliko meseci, pa ako još nemate, videćete ga uskoro.

Idite na stranicu "sadržaj lokacije"

Da biste došli na stranicu "sadržaj lokacije":

  1. Idite na lokaciju koju želite da vidite sadržaj lokacije za.

  2. Sa leve strane izaberite stavku sadržaj lokacije. Ili, idite na postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. , a zatim sadržaj lokacije.

Kreiranje nove liste, biblioteke dokumenata, podlokaciju ili aplikaciju

Kliknite na dugme novo pri vrhu na stranici da biste se upoznali stranicu gde možete da imenujete i podesite novu stavku.

Prikaz i rad sa sadržajem i podlokacija

Na stranici "sadržaj lokacije", izaberite stavku sadržaj da biste videli poznate prikaz i interakcija mogućnosti celokupan sadržaj na vašoj lokaciji, uključujući dokumente, osnovna sredstva lokacije, stranice i još mnogo toga.

Sadržaj odeljka na "sadržaj lokacije"

Izaberite stavku podlokacije da biste videli podlokacije i broj prikaza za svaki i interakcija sa njima tako što ćete kliknuti na podlokacije koje želite da radite. Kliknite na tri tačke (...) da biste otišli na stranicu "sadržaj lokacije" za tu podlokaciju.

Podlokacije odeljak o "sadržaj lokacije"

Tražite podatke o korišćenju lokacije?

Da biste prikazali podatke o korišćenju lokacije, u meniju sa leve strane izaberite stavku sadržaj lokacije , a zatim izaberite stavku korišćenja lokacije na gornjoj traci za navigaciju.

Kako da vratim klasični iskustvo?

Ako želite, možete da vratite klasični iskustvo na stranici sadržaj lokacije tako što ćete kliknuti na dugme Vrati se u klasičnom SharePoint u donjem levom uglu. Će biti u klasičnom iskustvo za ostatak sesiju pregledača. Ako zatvorite pregledač, a zatim ga ponovo otvorite stranicu "sadržaj lokacije", ponovo će videti novu lokaciju sadržaj iskustvo.

Ako ste administrator i želite da promenite podrazumevani iskustvo u klasični za korisnike, sledite ove korake:

  1. Odaberite centre administracije a zatim izaberite SharePoint.

    SharePoint administrator

  2. Odaberite stavku Postavke.

  3. Pored SharePoint liste i biblioteke iskustvo, izaberite neki Klasični iskustvo ili novo iskustvo (Automatsko prepoznavanje).

    Postavka za podrazumevane liste i biblioteke iskustvo

Napomena : Iako je ovaj odeljak se odnosi na listama i bibliotekama, on takođe se koristi da biste podesili podrazumevani iskustvo za sadržaj lokacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×