SharePoint hibridni nadzor (u pregled)

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft SharePoint hibridni nadzor (pregled) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016 gde korisnici mogu da odaberu da biste otpremili dijagnostiku i korišćenje evidencija svoje SharePoint i imate izveštaja generiše za ih u usluzi Office 365.

SharePoint hibridni nadzor (pregled)

SharePoint hibridni nadzor (pregled) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016 gde korisnici mogu da odaberu da biste otpremili dijagnostika i korišćenje evidencija svoje SharePoint i imate izveštaja generiše za ih u usluzi Office 365.

Sa SharePoint hibridni nadzor, SharePoint administratori sada imaju vidljivosti za korisnika datoteke access aktivnosti u SharePoint 2016 lokalne farme ili u svoje SharePoint Online lokacijama. Konfigurisanje ovaj hibridnog je jednostavan i napaja pomoću čarobnjaka za hibridni birač scenarija.

Za SharePoint 2016 klijente, ova pregled funkcija je dostupna u funkciju servisni paket 1.

Pogledajte članak najava usluge programa funkcija servisni paket 1 za SharePoint Server 2016 – rođen u oblaku i budućnost dokaz izdanje ispravke.

Napomena: Ovo je pregled funkcija i zbog toga ne postoji podrška za proizvodnju upotrebu. Koristite ovu funkciju samo u test ili probni okruženja. Podrška za ne nudi za pregled funkcije.

Srodne teme

Konfigurisanje SharePoint hibridni nadzor u SharePoint 2016 (pregled)

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×