SharePoint hibridni nadzor (u pregled)

Microsoft SharePoint hibridni nadzor (pregled) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016 gde korisnici mogu da odaberu da biste otpremili dijagnostika i korišćenje evidencija svoje SharePoint i imate izveštaja generiše za ih u usluzi Office 365.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint hibridni nadzor (pregled)

SharePoint hibridni nadzor (pregled) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016 gde korisnici mogu da odaberu da biste otpremili dijagnostika i korišćenje evidencija svoje SharePoint i imate izveštaja generiše za ih u usluzi Office 365.

Sa SharePoint hibridni nadzor, SharePoint administratori sada imaju vidljivosti za korisnika datoteke access aktivnosti u SharePoint 2016 lokalne farme ili u svoje SharePoint Online lokacijama. Konfigurisanje ovaj hibridnog je jednostavan i napaja pomoću čarobnjaka za hibridni birač scenarija.

Za SharePoint 2016 klijente, ova pregled funkcija je dostupna u funkciju servisni paket 1.

Pogledajte članak najava usluge programa funkcija servisni paket 1 za SharePoint Server 2016 – rođen u oblaku i budućnost dokaz izdanje ispravke.

Napomena: Ovo je pregled funkcija i zbog toga ne postoji podrška za proizvodnju upotrebu. Koristite ovu funkciju samo u test ili probni okruženja. Podrška za ne nudi za pregled funkcije.

Srodne teme

Konfigurisanje SharePoint hibridni nadzor u SharePoint 2016 (pregled)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×