SharePoint hibridni

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Hibridna definicija

Kreiranje SharePoint hibridnog okruženja je za korišćenje i sistemu SharePoint Server lokalno i Office 365 SharePoint Online da ostvarite svoj poslovni cilj.

Hibridno okruženje enterprise korisnicima omogućava da biti povezani sa bilo kog mesta u resursima i sadržaja koji su im potrebne. Hibridne rešenje mogu pomoći u preduzeću prvi koraci u oblaku, pravite prvi korak da biste istražili oblaku funkcionalnosti u sopstvenom sopstvene tempo. Proširivanje vaše lokalne investicije u oblaku tako što ćete integracija usluga i dalje radnih opterećenja okruženju koja ispunjava strategije organizacije sa hibridnim funkcionalnost u sistemu SharePoint Server i Office 365.


Datoteka sinhronizovanje i deljenje (hibridni OneDrive)   

OneDrive for Business

Skladištenje poslovnih dokumenata u usluzi OneDrive for Business olakšava za korisnike za deljenje i saradnja na dokumentima. Pomoću usluge Office 365, možete smanjiti i vaše lokalnog skladišta troškove tako što ćete premestiti korisnika datoteka u oblaku.

Uz hibridni OneDrive for Business, korisnici „preusmeravate” iz sistema SharePoint Server u OneDrive for Business u Office 365.

Na mreži koristeći usluge omogućava da li se usredsrediti na preduzeće, bez brinete o upravljanju infrastruktura server ili kako zaposleni će da pristupe informacijama su im potrebne.

Hibridno pretrage i funkcije lokacije   

Pretraga i funkcije lokacije

Sa hibridnim pretrage, možete da pronađete datoteka i dokumenata u sistemu SharePoint Server i SharePoint Online pruža jednostavan pristup datotekama koje su vam potrebne.

Sprovođenje infrastruktura za hibridne SharePoint omogućava korisnicima da pretražujete iz sistema i pristup sadržaj iz svakog. Takođe, možete učiniti rada sa oba okruženja poboljšava pomoću hibridne profila i Proširivi hibridne pokretanje aplikacija.

Na poslu ekstranet (partnera naporedne ekstranet lokacije)   

SharePoint hibridni ekstranet

Za ekstranet je lokacija koja organizacijama da kreirate da biste omogućili da spoljni korisnici imaju pristup relevantan sadržaj i za saradnju sa njima. Koristite Office 365, možete da kreirate partnera naporedne ekstranet lokacije koje vam omogućavaju partneri bezbedno ostvarujete poslovnu saradnju vaše organizacije.

Pomoću SharePoint hibridni ekstranet, partneri povezati direktno sa samo za članove lokacije u sistemu Office 365, bez pristupa korporativnog lokalnog okruženja ili Office 365 lokaciju.

Proširivi hibridne pokretanje aplikacija   

Pokretanje aplikacija

Sa pokretanjem aplikacija, administratori mogu da kreiraju moderna produktivnost iskustvo za svoje korisnike. Proširivi pokretanje aplikacija hibridne pomaže korisnicima da biste imali više besprekorno iskustvo kada kretanje između u lokalnom sistemu SharePoint Server i Office 365. Kada omogućite ovu funkciju, Office 365 Delve i Video aplikacije, zajedno sa prilagođene pločice Office 365, pojavljuju se u pokretanje aplikacija u sistemu SharePoint Server.

SharePoint hibridni nadzor (pregled)   

SharePoint hibridni nadzor

SharePoint hibridni nadzor (pregled) je nova funkcija u sistemu SharePoint Server 2016.

Sa SharePoint hibridni nadzor, administratori usluge SharePoint sada imaju vidljivosti za korisnika datoteke access aktivnosti u SharePoint 2016 lokalne farme ili u svoje SharePoint Online lokacijama.

SharePoint hibridni taksonomije i hibridnu tipova sadržaja   

SharePoint hibridni klasifikacije

SharePoint hibridni klasifikacije omogućava administratori usluge SharePoint da biste kreirali deljeni taksonomija (kontrolisanih metapodataka) između lokalnog SharePoint Server i SharePoint Online. Sa SharePoint hibridni taksonomiji, promena i ispravki u vašoj taksonomiji SharePoint Online kopiraju u SharePoint Online lokacijama, kao i SharePoint Server 2016 lokacijama.

Sa hibridnim tipovima sadržaja, možete da imate deljenu skup tipova sadržaja između SharePoint Server i SharePoint Online koji su ovladali u SharePoint Online.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×