SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Windows 10 za mobilne uređaje

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Windows 10 za mobilne uređaje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

SharePoint za Windows 10 Mobile je novi način da dođete do SharePoint Online sadržaja. Možete da pregledate lokacije, aktivnosti lokacije tima, liste i osobe profile. Možete takođe da pronađete osobe, lokacija i sadržaja i označavanje lokacija kao omiljene lokacije.

Preuzimanje i prijavljivanje

SharePoint za Windows 10 Mobile je sada dostupan svima putem Microsoft prodavnicu. Ako ste preuzeli prethodne verzije, ažurirajte ga putem prodavnice aplikacija.

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možete da se prijavite pomoću poslovnog ili školskog naloga povezanog sa uređajem ili da koristite drugi nalog sa SharePoint Online u Office 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext).

SharePoint mobilne aplikacije deo su opšte modernizacije sistema SharePoint. Pročitajte objavljenu poruku na blogu Budućnost SharePoint događaja, intranet u vašem džepu i pogledajte Office Mechanics video Mobilni i inteligentni intranet: SharePoint sajtovi i usluga PowerApps da biste dobili više detalja o ispravkama sistema SharePoint za mobilne uređaje.

Pristup sajtovima

Snimak ekrana kartice „Sajtovi“
  1. Dodirnite sajt ispod reči Često da biste dobili aktivnost i sadržaj sajta za sajtove tima. Lista čestih sajtova potiče od Office Graph signala.

  2. Pristupite sajtovima koje pratite tako što ćete dodirnuti stavku Praćenje ispod kartice „Sajtovi“. Videćete iste sajtove kao i odeljku „Praćenje“ matične stranice za SharePoint u pregledaču.

  3. Izaberite neki od sajtova koje je odabrala organizacija na kartici Veze.

  4. Da biste došli do još sajtova, dodirnite lupu Ikona lupe , unesite tekst i pretražite.

Informacije o podršci

Windows Phone 10 Mobile i novije verzije zahtevaju. Aplikaciju možete povezati sa SharePoint Online u Office 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), a ne na lokalnu verzije kao što su SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013. Bez ispravki za buduće funkcija aplikaciju se planiraju u ovom trenutku. Jezici podržani su isti kao oni dostupna je za preuzimanje na Jezičke pakete za SharePoint Server 2016

Dodatna pomoć za SharePoint za Windows

Šta je to SharePoint?

Postavite pitanje na SharePoint Online Windows 10 zajednice

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu SharePoint UserVoice. Slušamo.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×