SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

SharePoint za Android predstavlja novi način za pristup intranet sadržaju na uređajima. Možete da se krećete po sajtovima, prikazujete veze ka sajtovima koje je organizacija označila kao važne, pogledate profile osoba i potražite osobe ili sadržaj.

Preuzimanje i prijavljivanje

Kada preuzmete aplikaciju iz Google Play prodavnice, prijavite se u SharePoint da biste pristupili sadržaju na uređaju.

Kada pokrenete SharePoint aplikaciju, možda će se tražiti da dodate nalog. Dodavanje SharePoint Online naloga u SharePoint za Android prati iste korake kao prijavljivanje u Office 365. Ako je ovo prvi put da se prijavljujete u Office 365, možete da pročitate više o tome u temi Gde se prijavljuje u Office 365.

SharePoint aplikacije za mobilne uređaje deo su opšte modernizacije sistema SharePoint. Pročitajte objavljenu poruku na blogu Budućnost SharePoint događaja, intranet u vašem džepu i pogledajte Office Mechanics video Mobilni i inteligentni intranet: SharePoint sajtovi i usluga PowerApps da biste dobili više detalja o ispravkama sistema SharePoint za mobilne uređaje.

Pristup sajtovima

Snimak ekrana odeljka „Česte lokacije“

Dodirnite sajt sa liste sajtova Često da biste pristupili aktivnosti i sadržaju sajta. Ova lista zasnovana je na signalima programa Microsoft Graph.

Odeljak „Praćenje sajtova“ kartice „Sajtovi“

Pronađite sajtove koje pratite ispod reči Praćenje na kartici Sajtovi. Ti sajtovi pojavljuju se i u odeljku Praćenje matične stranice za SharePoint u pregledaču.

Snimak ekrana kartice „Veze“

Na kartici „Veze“ možete da pristupite sajtovima koje je odabrala organizacija.

Snimak ekrana rezultata pretrage

Kada želite da pristupite sajtu koji ne vidite u gorenavedenim oblastima, dodirnite lupu Ikona lupe da biste ga potražili.

Informacije o podršci

SharePoint za Android zahteva Android 4.4 (KitKat) ili noviju verziju. Kompatibilan je sa Android tablet računarima i telefonima. Aplikacija može da se poveže sa sistemom SharePoint Online u usluzi Office 365 (Enterprise, Education, Government i DvNext), a ne sa lokalnim verzijama kao što su SharePoint 2016 i SharePoint Server 2013. Da biste dobili najbolji utisak pri radu, Office Graph mora da bude omogućen za nalog i organizaciju. Office Graph isključuje se samo za vas kada isključite Delve za nalog. Da biste proverili da li su Delve i Office Graph isključeni za nalog, pročitajte članak Da li mogu da isključim Delve? Takođe, Office 365 administratori kontrolišu pristup programu Office Graph za celu organizaciju. Listu jezika koje podržava SharePoint potražite u članku Jezički paketi u sistemu SharePoint Server 2013

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×