SharePoint Online vodič za planiranje za Office 365 Small Business

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Ovaj članak se odnosi samo za klijente koji imaju Office 365 Small Business plan, koji više nije dostupan za kupovinu. Ako imate drugi Office 365 za preduzeća plan, pročitajte članak SharePoint Online Vodič za planiranje za Office 365 za preduzeća.

SharePoint Online je usluga zasnovana na oblaku koja čini dostupnim funkcije lokacija timova, programa OneDrive for Business, feeda za vesti i javne veb lokacije pomoću Office 365 Small Business plana. Ove funkcije mogu olakšati upravljanje projektima i omogućavaju radnje kao što je deljenje dokumenata i uvida sa kolegama, partnerima i klijentima.

Ako niste ranije koristili SharePoint Online i pitate se odakle da počnete, nema potrebe da tražite dalje. Ovo su resursi koji će vam pomoći da pokrenete svoj posao pomoću usluge SharePoint Online.

Napomena : Informacije za SharePoint Online javni veb sajt u ovom članku važe samo ako je vaša organizacija kupila Office 365 pre 9. marta 2015. Korisnici koji trenutno koristite ovu funkciju i dalje će imati pristup funkciji najmanje dve godine nakon datuma ove izmene 9. marta 2015. Novi korisnici, koji su se pretplatili na Office 365 posle ovog datuma izmene, nemaju pristup ovoj funkciji. Kako stvari budu napredovale, Office 365 korisnici će imati pristup vodećim ponudama nezavisnih proizvođača koji im omogućava da imaju javni veb sajt koji obezbeđuje kompletno rešenje i prisustvo na mreži. Za više informacija o ovoj promeni pogledajte članak Informacije o promenama u funkciji SharePoint Online javni veb sajt u usluzi Office 365.

Slika svežnja papira koji predstavlja koncept organizacije sadržaja

Organizacija & upravljanje projektima pomoću lokacija tima

Slika pločice oblaka koja predstavlja OneDrive for Business i lične lokacije

Postanite produktivni pomoću usluge OneDrive for Business i feeda za vesti

Slika globusa koja označava koncept javne veb lokacije

Upotreba javne veb lokacije za povezivanje sa klijentima

Korisni SharePoint Online resursi

Ako tražite ove informacije:

Pronađite ovaj resurs:

Informacije o tome koje SharePoint Online funkcije su dostupne u različitim Office 365 planovima ili informacije o tome kakvi su različiti SharePoint Online planovi u odnosu na lokalne verzije programa SharePoint Server 2013.

Opisi SharePoint Online usluga

Informacije o kvotama za skladištenje, broju podržanih kolekcija lokacija, broju podržanih korisnika.

SharePoint Online: granice i ograničenja softvera

Blokirani tipovi datoteka za SharePoint Online.

Tipovi datoteka koji se ne mogu dodati na listu ili u biblioteku

Sveobuhvatan spisak članaka pomoći o sistemu SharePoint Online za Small Business.

Pronalaženje sadržaja o sistemu SharePoint Online za Office 365 Small Business

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×