SharePoint Online obezbeđene Azure kontejnera i redovi za SPO migracije API

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pregled

Jedna od zahtevima za korišćenje SharePoint Online migracije API je upotreba Azure kontejner za privremeno odlaganje. Cena Azure kontejner sada je besplatna; Besplatni podrazumevani Azure kontejner je osnovni SharePoint online ponude. Svaki zakupca koji su se prijavili za uslugu SharePoint Online će dobiti ovo besplatno.

Ključni važnih aspekata uključuju:

  • Kontejnera i redovi su jedinstvene po zahtev i ne koriste. Kada kontejneru datim klijenta ovo kontejner će se koriste ili delili.

  • Kontejnera i red se automatski brišu. Prema standardne SharePoint Online usaglašenost, Microsoft će automatski uništiti kontejner u roku od 30 do 90 dana.

  • Kontejnera i redovi su na lokaciji centra podataka klijenta. Da li se u pripreme kontejnera koji se nalaze u istoj lokaciji kao svoje SharePoint online zakupca.

  • Kontejnera i redovima može reprodukovati programski preko SharePoint Online.

Postupak šifrovanja

Pre migracije API može da prihvati posao migracije iz za SPO obezbeđene Azure kontejner, podatke morate šifruju na ostale pomoću AES CBC 256 standardna.

Napomena : I dalje možete da obezbedite Azure nalog ako biste radije da koristite za šifrovanje.

Niko ne direktan pristup naloge za skladištenje ili kontejnerima. SPO usluge ima pristup za skladištenje naloge. i tokom izaberite broj inženjera može da pokrene održavanja komande na njih, takođe nemaju direktan pristup naloge. Tehničari centrom podataka nije spreman sa znanjem kako je postavljen podataka na disku, a nisu imali pristup opreme da postavi diskovi. Sve disk jedinice fizički uništavaju pre odlaska sa centrom podataka. Fizička bezbednost je takođe preko svih naših centrima podataka.

Svaki kontejner posvećena kupca koji je obezbeđen i ne koriste.  Podaci su uskladišteni u na Azure blob bilo gde od 30 za 90 dana nakon što je izbrisana.

Kada se izbriše podatke, datoteke su opozovite povezani i kasnije meke izbrisane sa diska. Datoteke u nalog i na disku su možda ćete deliti na mnogim serverima. Isti proces se koristi za replike, uključujući rezervne kopije (geo kopirati podatke ako se primenjuje).

Napomena : Zbog podataka Buжkaju, ona verovatno da dela datoteke ili se zameniti u nekom trenutku pratiti meke Izbriši.

Šifre u kontejner

Podrazumevani ključ generiše programski i važi samo za 3 dana. Ovaj ključ je jedini način da dobije pristup kontejner.  Nasumični i ne koriste. Kontejner samu živi duže od ključ, kao kontejner skidaju metodama SPO standardne između 30-90 dana od kreiranja. SPO nikada ne skladišti ključ, mada potencijalno mogu da pronađu kontejner. Kontejner nalazi u deljenoj Microsoft skladište tehnički izvan zakupca (ali unutar regiona), a zaštićen pomoću API ključ.

Samo za one koji imaju ključ imaju pristup. Drugi korisnici u pretplatu ili zakupca nemaju pristup.

Ako izgubite šifru ili neke druge osobe koje se dobijaju, postoje dva odbrane na mestu zaštitite. Prvo, kontejner ima samo čitanje/pisanje operacije. Kontejner ima nema spiska, što znači da treba da znate detalje o datotekama uskladištenim u kontejneru kako biste čitanja ili pisanja na njih. Drugo, datoteke su šifrovani na ostale sa AES 256 u režimu CBC.

Kako da koristite kontejner

Dobijanje kontejnera

javna SPProvisionedMigrationContainersInfo ProvisionMigrationContainers()

Poziv će vratiti objekat koji sadrži dve niske koje sadrže dva SAS oznaka za pristup dva potrebne kontejnera i bajt niza za AES256CBC šifrovanje. Ovaj ključ mora se koristiti prilikom šifrovanja podataka. Kada mi vam dati ključ to je korporacija Microsoft. Morate da je zadržite i Dodaj ponovo za SubmitMigrationJob poziv.

  • Uri DataContainerUri

  • Uri MetadataContainerUri

  • [] bajt EncryptionKey

Prvi red

javna SPProvisionedMigrationQueueInfo ProvisionMigrationQueue()

Ovaj metod će vratiti niska koja sadrži SAS oznaka za pristup Azure redosled. Redosled mogu ponovo koristiti preko više poslova migracije tako da ne bi trebalo koristiti ovaj poziv kao često kao SPProbisionnedMigrationContainersInfo() poziv.

  • Uri JobQueueUri

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×