Saznajte više o usluzi OneDrive vođeni obilazak

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneDrive pomaže Office 365 preduzeća i obrazovanje pretplatnika širom sveta da završe posao želimo da biste se uverili da dobijete na najbolji način OneDrive. Dakle, smo predstavili ovaj korak 5 vođeni obilazak će vam pomoći da se postavili.

snimak ekrana OneDrive vođeni obilazak koji se pojavljuje kada prvi put koristite OneDrive for Business u sistemu Office 365

Na mreži uputstvo sadrži pet koraka koje možete da dovršite bilo kom trenutku.

  1. Prijavite se (to je već urađen po prvi put da se pojavi. To je napredak.)

  2. Otpremanje datoteke

  3. Preuzimanje OneDrive mobilne aplikacije dostupne u prodavnici aplikacija za Android, iOS ili Windows Phone

  4. Pronađite aplikaciju za stone računare sinhronizaciju OneDrive

  5. Deljenje datoteka sa drugima

Vođeni obilazak pojavljuje se samo za korisnike koji ste novi u OneDrive for Business na vebu. Da biste zatvorili obilazak, kliknite na X u gornjem uglu.

Potrebna vam je pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×