Saznajte više o razgovor prikaza

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Outlook 2016 vam omogućava da prikažete e-adresa na mnogo različitih načina. Podrazumevano, kada prvi put pokrenete Outlook 2016 poruke su grupisane po temi. Sve poruke u niti (poznat i kao razgovor) grupisanja, a možete da proširite grupe da biste videli svake pojedinačne poruke na niti.

Napomena: trenutno ne postoji način da biste videli ili podesili kategoriju poruke prilikom korišćenja razgovor prikaz.

Sada imate novi način prikazivanje e-poruka u programu Outlook. Razgovor prikaz omogućava vam da vidite unapređeni verziju poruka, obezbeđuje koji su uvek odgovaranja na poslednju poruku u razgovoru i omogućava vam da vidite samo sadržaj koji vas zanima. Odgovori su brzo i lako i automatski se šalju svima konac. Ako želite da pošaljete odgovor samo jedna osoba, možete da koristite novu funkciju koja se zove љaputanja.

Možete se prebaciti na Conversational prikaz tako što ćete kliknuti na karticu Prikaz u bilo kojoj fascikli e-pošte i zatim odabrati stavku Conversational.

Izaberite razgovor ili klasični prikaz.

Korišćenje razgovor prikaza

Sa leve strane Miriaminu prijemno poštansko sanduče se prikazuje u klasičnom prikazu. Sa desne strane Miriam ima prebaci na razgovor prikaz.

Uporedite prikazi klasični i razgovor.

U prikazu za razgovor, svaki razgovor se prikazuju kao zasebna stavka u fascikli, ali više ne videćete ukupan broj nepročitanih poruka pored svakog razgovora. Kada pregledate razgovora u oknu za čitanje, primaoci prikazuju se direktno ispod temu poruke. Svaku poruku iz razgovora se prikazuje u redosledu od najstarijeg poruku na vrhu da je najnovija poruka na dnu. Videćete sve poruke u razgovoru u jedan zapisa naspram klasični prikaz. Iznad ekrana, samo trenutnu poruku i originalne poruke prikazuju, ne za sve druge odgovore dogodilo između dva.

Da biste odgovorili na poruku u prikazu za razgovor, možete odabrati Odgovori, Odgovori svimaili Prosledi iz grupi " odgovor " na traci programa Outlook, ili možete da pomerite se do dna okna za čitanje i otkucajte odgovor u polju Dodaj poruku... za pored slike. Podrazumevano, ako koristite okvir Dodavanje poruku... ćete odgovaranja na svim primaocima na poslednju poruku u razgovoru.

Preduzimanja radnji nad poruke sa razgovor prikaza

Pored upotrebe Dodavanje okvir za poruku za odgovaranje na poruke u prikazu za razgovor, možete takođe možete poslati poruku podskup primaoci uključene u razgovoru. Kliknite na strelicu nadole sa desne strane sve poruke u razgovoru i odaberite stavku Odgovori ili Prosledi. Ako odaberete odgovor na drugu poruku u razgovoru, jedan poslao znak, odgovor na oznaku će se otvoriti u novom prozoru. Ovaj odgovor neće biti poslata članovima razgovora.

Kategorizovanje poruke sa razgovor prikaza

Sa razgovor prikaz, ne možete da trenutno primenite kategorije razgovora iz okna za čitanje ili na listi poruka. Da biste primenili kategoriju, kliknite dvaput na poruku da biste ga otvorili u novom prozoru, a zatim izaberite opciju Kategorizuj iz grupe oznake na traci. Takođe možete da koristite pravila da dodelite kategorije u poruku.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×