Saznajte više o načinu na koji radite sa Microsoft MyAnalytics

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

MyAnalytics pomaže da razumete kako komuniciraju i vreme na poslu. Podešavanje sopstvenog ciljeve i da MyAnalytics mere u toku.

Većina šta vidite, kao što su koliko vremena provodite u sastanke ili koliko dugo traje neke osobe da biste odgovorili na e-adresa, je na osnovu podataka već možete pronaći u poštansko sanduče i kalendar. MyAnalytics jednostavno radi postavljanja to sve zajedno. Informacije koje vam pruža uvid koji mogu da deluju na.

Neke informacije koje vidite na osnovu kako drugim osobama, koje ste uključili MyAnalytics kao i vi. Na primer, Prosečno vreme osobe u vašoj organizaciji provesti u sastanaka ili koliko brzo članova grupe za čitanje e-adresa. Privatnost veoma važno je da nas, i MyAnalytics prikazuje samo informacije o grupama koje zadovoljavaju Minimalna veličina, a korisnici su identifikovane po imenu u cilju zaštite privatnosti korisnika.

Kada koristite MyAnalytics, vi i vaše kolege dobiti vredna Statistika i uvide. Ako ne želite da MyAnalytics da koristite ili predstavljanje podataka, možete jednostavno da isključite ga.

Napomena : Samo imate pristup MyAnalytics kontrolne table i Outlook programski MyAnalytics ne uključuje sve postavke koje obezbeđuju menadžera ili drugima u organizaciji pristup kontrolne table ili programski dodatak. Sve informacije koje već nemate pristup se agregira, a drugi korisnici nije prepoznala po imenu. Saznajte više o tome kako MyAnalytics štiti privatnost.

Na kontrolnoj tabli lične MyAnalytics

Lični kontrolne table u MyAnalytics pomaže da razumete kako komuniciraju i vreme na poslu. Sedmični ciljeve za različite oblasti kao što su vreme utrošeno u sastanaka i fokus vreme i zatim izmerite vaš napredak ka ove ciljeve. Dobićete saveta koji vam mogu pomoći da postavite im prioritet rad i efikasnije vremena.

Saznajte više u MyAnalytics lične kontrolne table.

Programski dodatak MyAnalytics za Outlook

Sa Programski dodatak MyAnalytics za Outlook, možete da vidite statistike o svakom e-pošte direktno u Outlook.

Za e-poštu koju ste poslali, pogledajte koliko ljudi imaju pročitajte proslede i odgovorio e-adresa. Videćete samo statistika za e-poštu koju ste poslali primaocima barem pet (koji su takođe Office 365 korisnici u vašoj organizaciji), a statistike su predstavljeni u agregatne obrasca, tako da osobe koje pročitati ili proslediti e-pošte nije prepoznala po imenu.

Saznajte više o relaciji sa pošiljaocem e-poruka koje ste primili. Pogledajte broj e-poruka koje ste razmenili, vremena odgovora između vas i koliko ste u toku sa e-porukama od te osobe.

Saznajte više u programu MyAnalytics Outlook programskog dodatka.

Saveti za MyAnalytics

Pronađite korisne savete o tome kako da bolje i obratite pažnju na ono što je važno u svoj posao na MyAnalytics savete.

Ja sam administrator

Saznajte kako da omogućite i podesite MyAnalytics za vašu organizaciju u MyAnalytics za Office 365 administratore.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×