Saznajte više o kombinovana pretraga hibrid za SharePoint

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sa hibridnim spoljne pretrage rešenja, koristite indeks u SharePoint Server i indeks u Office 365 oba SharePoint ServerSharePoint Online usluga pretrage može i upit indeksa za pretraživanje i druge okruženju vrati spoljnim rezultate. Kada korisnici koriste pretragu iz centra za pretragu, rezultati pretrage potiču iz indeksa pretrage u SharePoint Server i indeksa pretrage u Office 365.

Ilustracija prikaz pretrage u dva okruženja, sa hibridnim kombinovana pretraga i bez.

Centri pretrage prikazuju rezultati iz ta okruženja u dve odvojene rezultat blokovi. Prikazuje svaki centar za pretraživanje i rangira rezultata iz okruženja i koristi rangiranje iz sredine za rezultate pretrage na drugom okruženju pretrage. Hajde da koristimo centrom za pretraživanje u SharePoint Online u Office 365 kao primer. Prikazuje centar za pretraživanje i rangira rezultata iz indeksa za pretraživanje pretrage u Office 365, ali za rezultate pretrage iz indeksa za pretraživanje u SharePoint Server centra za pretraživanje koristi rangiranje sa SharePoint Server i prikazuje ove rezultate pretrage u redosledu da stignu.

Ilustracija prikazuje rezultate pretrage sa hibridnim kombinovana pretraga, odvojene rangiranja za lokalnu i Office 365 sadržaj.

Ako ste sinhronizovane Active Directory (AD) između lokalne mreže (Windows Server Active Directory) i Office 365 zakupcu (Windows Azure Active Directory), Office 365 menja dokument dozvole koje se odnose na lokalne korisnike, tako da se odnose na odgovarajućem Office 365 korisnika i obrnuto. Korisnici vide samo za sadržaj koji imaju pristup rezultata pretrage.

Šta su to slučajevi hibridne kombinovana pretraga?

Hibridno spoljne rezultate pretrage u SharePoint Server

Ilustracija prikazuje na lokalnom centar za pretraživanje rezultati iz indeksa za pretraživanje u usluzi Office 365 i indeks pretrage u sistemu SharePoint Server.

Prikaži rezultate pretrage iz SharePoint Online u centar za pretraživanje u SharePoint Server. Ovo je najjednostavniji slučaj da biste podesili jer odlazne veze ne zahteva obrnuti proxy uređaja.

Hibridno spoljne rezultate pretrage u SharePoint Online

Ilustracija prikazuje Office 365 centar za pretraživanje rezultati iz indeksa za pretraživanje u usluzi Office 365 i indeks pretrage u sistemu SharePoint Server

Prikaži rezultate pretrage iz SharePoint Server u centar za pretraživanje u SharePoint Online. Ovaj scenario zahteva obrnuti proxy uređaja potražite u članku Pregled hibridne SharePoint 2013 za tehničke donosioce odluka.

Kombinovana pretraga hibridne iz SharePoint Server i SharePoint Online

Ilustracija prikazuje je Office 365 centar za pretraživanje i centar za pretraživanje u sistemu SharePoint Server rezultati iz indeksa za pretraživanje u usluzi Office 365 i indeks pretrage u sistemu SharePoint Server

Prikaži rezultate pretrage iz oba okruženja u centre za pretraživanje i u SharePoint Online i SharePoint Server. Ovaj scenario zahteva obrnuti proxy uređaja potražite u članku Pregled hibridne SharePoint 2013 za tehničke donosioce odluka

Trebalo bi da podesite hibridne kombinovana pretraga u farmi SharePoint Server ili u SharePoint Online?

  • Za korisnike, obično Najprikladniji je ako ste podesili hibridne kombinovana pretraga u okruženju gde je većina njih rade. Na taj način, korisnici ne moraju da biste otišli na udaljenom okruženje za pretraživanje sadržaja.

  • Da, ali zbog performansi, obično je najbolje da biste podesili hibridne kombinovana pretraga u okruženju kojoj je uskladištena Većina sadržaja. Ako su najčešće rezultata pretrage iz lokalne primene, ukupno kašnjenje upita će verovatno biti manji (sve druge stvari koje su jednake) nego mnoge su rezultati iz udaljene primenu. Takođe, generalno, kada korisnik klikne na rezultat pretrage za lokalnu sadržaj, vreme odziva da biste otvorili taj sadržaj će biti brže nego što bi bilo da biste otvorili sadržaj koji je uskladišten daljinski. Ovo je posebno važi za velikih datoteka.

  • Možete da podesite hibridne kombinovana pretraga u SharePoint Server i SharePoint Online ako nema o onoliko korisnicima koji rade u oba okruženja, ili ako je o tome koliko sadržaja u oba okruženja, ili ako većina korisnici rade u jednom okruženju dok veći deo sadržaja je u drugom okruženju.

Važno : Ako imate neki lokalni sadržaj koji je vrlo osetljive, a ne bi trebalo da budu indeksirane izvan lokalne mreže zbog zakonske ili pravnim ili geopolitički ograničenja, postoji nekoliko pristupa da postignete ovo kao što su pomoću popisivača izuzetaka pravila ili odvojenom aplikacije usluge pretrage za taj sadržaj.

Gde možete upravljati hibridne kombinovana pretraga?

Zato što hibridne kombinovana pretraga je zasnovana na spoljni rezultati sa ta dva okruženja, upravljate pretrage zasebno u svakom okruženju, kao i da bez kombinovana pretraga hibridno podešavanje.

Kako funkcioniše hibridne kombinovana pretraga?

Ključni element hibridne kombinovana pretraga je izvor rezultata. Morate dva izvora rezultata, daje rezultate iz indeksa lokalna pretraga i jedan od indeks udaljeni pretrage. Na primer, ako želite da biste dobili rezultate pretrage iz SharePoint Online u centar za pretraživanje u SharePoint Server, kreirajte izvor rezultata u SharePoint Server koja navodi SharePoint Online kao dobavljač rezultata udaljeni pretrage. Saznajte više o izvore rezultata i spoljni pristup u Planiranje popisivanja i spoljni pristup u sistemu SharePoint 2013 i Razumevanje izvora rezultata pretrage u sistemu SharePoint 2013. Konfigurisanje hibridnog kombinovana pretraga sa SharePoint Server.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Planiranje hibridne kombinovana pretraga

Konfigurisanje hibridnog kombinovana pretraga sa SharePoint Server

Konfigurisanje hibridnog kombinovana pretraga sa SharePoint Online

Hibridno pretrage u sistemu SharePoint

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×