Saznajte više o Outlook.com beta

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Iskoristite bolji način e-poštu sa Outlook.com beta. Nismo ste unapređen pretrage tako da čine lakšim nego ikada da biste pronašli i slanje poruka i nove funkcije kao što su slike i preglede priloga omogućavaju da vidite slike i datoteke bez napuštanja prijemnog poštanskog sandučeta. Pridruživanje beta je lako – samo sledite uputstva navedena ispod.

Zašto bi trebalo da pokušam beta?

Poboljšana pretraga smo i dodati kontakt kartice na vrhu rezultata pretrage, što olakšava pronalaženje koju tražite. Osim toga, novu inovacije kao što su slike i izrazi vam omogućavaju da vidite sve slike na jednom mestu i dodate emotikone i GIF datoteke u porukama.

Kako da se pridružite ili ostavite beta?

Da biste se pridružili beta verziju, izaberite stavku isprobajte beta preklopnik u gornjem desnom uglu ekrana. Da biste ostavili beta verziju, ponovo izaberite preklopnik.

Snimak ekrana pregled sledeći preklopnik

Zašto ne mogu da se pridruže beta?

Nismo je izdala beta po fazama. Ako ne vidite pokušajte beta preklopnik, to bi trebalo da postaju dostupne u dve nedelje.

Napomena : Ako koristite Internet Explorer 10, Safari 8 ili starijoj verziji programa Safari, nećete videti preklopnik pokušajte beta verziju . Pokušajte da koristite drugi Veb pregledač da biste dali saglasnost za beta verziju.

Kako da pružim povratne informacije?

Voleli bismo da čujemo te. Da biste delili misli, idite na Outlook.com beta UserVoice forumu. Mogu da glasaju na idejama ili rešava probleme koje biste želeli da biste videli i ćemo vam odgovoriti direktno na gornjoj komentare i predloge.

Koju verziju koristim?

Prijavite se u Outlook.com i stavke pošta. Ako u donjem levom uglu izgleda ovako, koristite beta:

Snimak ekrana pošta, kalendar, ljudi, fotografija i zadaci dugmadi na dnu okna za navigaciju

Srodne teme

Dobijanje pomoći za beta verziju Outlook.com

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×