Saznajte više o Outlook Social Connector i privatnosti

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Outlook Social Connector pruža kontekstualne informacije prilikom rada sa e-poruka u programu Microsoft Outlook. Ove informacije se mogu poboljšane sa vezama sa društvenih mreža, kao što su Facebook i LinkedIn. Ovaj dokument opisuje kako se Outlook Social Connector ostvaruje interakciju sa socijalnog mreže i šta to znači za privatnost i privatnost društvene mreže prijateljima i kolegama.

Pregled

Outlook Social Connector zahteve za informacije na njih u vaše ime iz svakog konfigurisana društvene mreže. Za informacije su dostupne u programu Outlook. Kada komuniciram sa ovim društvenim mrežama, možemo preduzmite sledeće mere predostrožnosti da biste zaštitili vašu privatnost i privatnost prijatelje i kolege možete da vršite interakciju sa:

  • Kada zahtevate informacije o određene osobe na društvenoj mreži, e-adrese su rezime pre nego što ih je poslao iz programa Outlook u društvenu mrežu. Društvenih mreža mogu samo podudara sa e-adrese ako već poznati su društvenom mrežom (društvene mreže kao što su Facebook neće znati e-adresu osobe ako ta osoba e-adresa nije već povezan sa naloga na Facebook).

  • Na adresu e-pošte koji nije rezime samo se šalje na društvenoj mreži kada dodajete izričito osobe društvene mreže sa dugmetom " Dodaj ".

  • Informacije sa društvenih mreža koja je dostupna u programu Outlook je prikazana u zavisnosti od broja postavki privatnosti osobe za društvenu mrežu. Ako osoba omogućio informacije o vama ili javno svima na društvenoj mreži, a zatim te informacije mogu da se vide i u programu Outlook. Da biste kontrolisali privatnost postavke za informacije pogledajte smernice za privatnost za određene društvene mreže.

Detalje o načinu na koji funkcioniše Outlook Social Connector

Kada pregledate e-poruke u programu Outlook, Outlook Social Connector prikazuje informacije kao što su prošle porukama i prilozima od osobe u razgovor. Ako postoji vezu na društvenoj mreži i ste prijavljeni u toj društvenoj mreži, Outlook Social Connector može zatražiti društvene mreže za informacije o te osobe. Informacije možete da uključite fotografije, ažuriranja statusa, feedovi o aktivnostima i informacije o profilu (ime, naslov, e-adresu, itd.).

U zavisnosti od izbora napravio kreatora društvene mreže programski dodatak, prilikom pregleda poruke, Outlook Social Connector može zatražiti socijalno mreže za informacije o svima na za i Cc linije poruke. E-adrese za te osobe su rezime pre slanja u društvenu mrežu da biste sprečili otkrivanja e-adrese. Društvenih mreža mogu samo podudara sa e-adresu osobe koja je već poznato na društvenoj mreži. Takođe može da odluči da biste sačuvali informacije u programu Outlook za vanmrežnu upotrebu. Više informacija o nezavisnih proizvođača privatnošću, obratite se dobavljaču nezavisnih proizvođača programskog dodatka ili pročitajte njihove izjavu o privatnosti.

Javne i privatne informacije

Outlook Social Connector prikazuje samo informacije iz društvene mreže za one koji ste napravili informacije dostupne na osnovu njihove postavke privatnosti na društvenoj mreži. Ako ste napravili sve informacije javno dostupan svima na društvenoj mreži da se informacije prikažu svima bez obzira na to da li su te korisnike prijateljima ili kolegama na društvenoj mreži. Pročitajte izjavu o privatnosti i tako da samo delite informacije koje želite da koristite kontrole privatnosti društvene mreže. Razmotrite kako druge relacije i povezivanje na lokacije za društveno (fan stranica mrežama, veze, itd) utiče na šta i kojima se prikazuje informacije.

Uslovi korišćenja i privatnosti sa društvenih mreža

Iako Outlook Social Connector vam omogućava da prikažete informacije sa društvenih mreža koje pripadaju iz programa Outlook, trebalo bi da pročitate i budu upoznati sa svakom izjava o privatnosti sopstvenim društvene mreže, uslove korišćenja (biti) i kontrole privatnosti.

Više informacija o privatnosti

U članku Izjava o privatnosti Office za više informacija o informacije o privatnosti i kontrole privatnosti programa Outlook Social Connector.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×