Saznajte šta je potrebno sa Microsoft Search u sistemu Office

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na vrhu Microsoft Office aplikacije na Windows pronaći ćete novo polje Microsoft Search. Uz ovu moćnu alatku možete brzo da pronađete ono što tražite, počevši od teksta do komandi, do pomoći i još mnogo toga. Hajde da pogledamo u šta mogu da radim za vas.

Napomena: Ova funkcija je trenutno snima za Microsoft Office 365 klijente koji su deo ljudi Office program. Ako želite da bude među prvim da isprobate ove funkcije se, pridružite se Iznutra Office program.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Brzi prvi koraci

Kliknite na okvir za Microsoft Search ili pritisnite tastere ALT + Q i pre nego što otkucate čak ni pretrage će opozovem nedavno korišćene komande i predlažu druge radnje, možda ćete želeti da na osnovu koje se pojavljuju da radi. Ako koristite poslovno izdanje programa Office 365, videćete takođe ljude sa kojima često sarađujete i datoteke na kojima ste nedavno radili.

Potvrđeno Microsoft Search polje

Kako da...?

Niste sigurni kako da uradite nešto u sistemu Office ili mogu da pronađem dugme na traci koje tražite? Kliknite na polje za pretragu i otkucajte šta želite da uradite. Polje za pretragu će pronaći komande koje odgovaraju vašim potrebama i možete da pokrenete komande direktno iz rezultata.

Pomoć!

Ako vam je potrebna pomoć za aplikaciju, otkucajte svoje pitanje u polje za pretragu, izaberite stavku pomoć... iz rezultata i Microsoft Search preporučiti podrške članaka koji može da odgovori na pitanja.

Sarađujte sa kolegama

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo u poslu izdanja sistema Office 365.

Rad na datoteci i znala da bi trebalo da dobije unos iz sa kolegom? Otkucajte njeno ime u polje Microsoft Search i će biti vraćena liste osoba sa imena koja se podudaraju. Izaberite osobu koju želite da radite i možete da delite datoteku sa njima, ili otvorite njihove kontakt kartice za više informacija.

Pronalaženje povezanih datoteka

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo u poslu izdanja sistema Office 365.

Želite li da biste potražili ili ponovo koristiti, neke informacije iz srodnih dokumenta, prezentacije ili radnu svesku? Počnite da kucate datoteke Dajte ime u polju Microsoft Search i lista datoteka koje smo stvar najprikladniji softver pretrage će biti vraćena. Izaberite datoteku koju želite i možete da otvorite tu datoteku ili umetnete sadržaj iz te datoteke u trenutnom datoteku.

Samo datoteke koje imate dozvolu da vidite će se pojaviti u ovim rezultata pretrage.

Ako ne vidite datoteku koju tražite tamo, izaberite stavku Pogledajte više rezultati pretraživanja... vezu i koje bi trebalo da pronaći dodatne datoteke koje odgovaraju pretragu na kartici " datoteke " okna za pretragu.

Okno pretrage koji prikazuje datoteke pronađene pomoću pretrage

Kao i sa brzu pretragu iznad, samo datoteke koje imate dozvolu da vidite će se pojaviti u ove rezultate.

Savet: Ako je datoteka koju tražite zapravo sliku sa veba, odaberite karticu slike da biste videli Galerija slika koje zadovoljavaju upit. Podrazumevano rezultati će se filtrirati da samo slika sa Creative Commons licencama. 

Šta znači ovu reč?

Tražite brzo definicije? Otkucajte reč u polju Microsoft Search i Bing će vas obavestiti značenje.

Želite više od samo definiciju brzo? Kliknite na definiciju dobija polja za pretragu i okno pretrage će se otvoriti da vam više detalja o reč.

Više informacija o reči ili fraze

Potrebna vam je više informacija o reč ili frazu? Otkucajte je u polju za pretragu i izaberite stavku Pogledajte više pretragu rezultata za... da biste pokrenuli okno za pretragu. Ovde ćete pronaći kartice za znanja, datoteke, Vebi slike.

Napomena: Okno pretrage je trenutno dostupna samo u Word. Excel i PowerPoint i dalje imaju oknu klasični pametno pronalaženje, za sada.

  • Znanja - vam pruža definicije i/ili više informacija o temi iz izvora kao što je Vikipedija.

  • Datoteka - pretražuje organizacije za datoteke koje sadrže reč ili frazu koju ste tražili. Samo datoteke imate dozvolu da biste videli će biti uključeni u rezultate.

  • Veb - vraća listu Veb rezultata za upit iz usluge Bing.

  • Slika - pokreće Bing slika traženje slike koje odgovaraju vašem upitu. Podrazumevano samo slika sa Creative Commons licencama će se pojaviti u rezultatima. Opozovite izbor u polju Creative Commons polju za potvrdu da biste uklonili filtriranje i videli veći skup rezultata.

Mogu li da uputim polja za pretragu manje?

Da, ako ne pronađete da polje Microsoft Search zauzima previše prostora možete da ga skupite do ikone Lupe. Da biste uradili koji idite na datoteka > Opcije i izaberite stavku skupljanje Microsoft pretragu po podrazumevanoj vrednosti.

Datoteka > u dijalogu opcije prikazivanje na skupi polje Microsoft Search podrazumevana opcija.

Sa skupljenim okvirom za pretragu možete i dalje da pristupite ga tako što ćete kliknuti na lupu prema desnoj strani na naslovnoj traci, ili tako što ćete pritisnuti tastere ALT + Q. 

Takođe pogledajte

Brzo obavljanje stvari pomoću funkcije „Recite mi“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×