Saznajte šta je potrebno sa Microsoft Search u Bing

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pomoću Microsoft Search u Bing dobijate rezultate pretrage sa veba i iz organizacije – u bilo kom pregledaču i na bilo kom uređaju.

Gde su rezultati iz vaše organizacije?

Morate da se prijavite u Bing pomoću poslovnog ili školskog naloga da biste dobili rezultate iz vaše organizacije. Ovo je isti nalog koji koristite za prijavljivanje u Outlook na vebu, SharePoint i druge aplikacije za Office 365. Ako ste već prijavljeni u Office 365 aplikaciju koju ste. Treba da se prijavim u ili ne?

Možda ćete morati da kliknete na vezu Prikaži rezultate iz pored logotipom vaše organizacije da biste prikazali rezultate iz vaše organizacije. Veb rezultati se pojavljuju u okviru njih.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Šta mogu da pronađem?

Pored Veb rezultata, možete da pronađete, osobe, grupe, SharePoint lokacije, datoteke, resursi, alatke, lokacije. Ako vaša organizacija koristi Microsoft Teams ili Yammerm, možete takođe funkcije find i razgovore. Na primer, potražite u temi ili ime osobe i zatim izaberite karticu razgovori.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Privatnost

Microsoft Search ne koristi pretrage u vašoj organizaciji da biste poboljšali javne veb rezultate ili da biste poboljšali Bing i Microsoft Search ne dozvoljava reklama usmerite vi ili neko iz vaše organizacije.

Više informacija potražite u izjavi o privatnosti na Microsoft.

Šta je sa Microsoft nagrađuje?

Kada se prijavite, Microsoft Rewards može se ponašaju drugačije ili nije dostupan.

Treba da se prijavim u ili ne?

Za prijavljivanje:

  1. U gornjem desnom uglu bilo koje stranice Bing, kliknite na dugme Prijavljivanje ili Prijavite da biste videli rezultate preduzeća.

  2. U meniju nalog pored poslovni ili školski nalog, kliknite na dugme Poveži.

  3. Ako budete upitani, odaberite nalog koji želite da se prijavite koristeći ili unesite e-adresu i lozinku.

Da biste se odjavili: 

U gornjem desnom uglu bilo koje stranice Bing, kliknite na svoje ime, a zatim u meniju nalog pored poslovni ili školski nalog, kliknite na dugme Odjavi se. Vam neće biti prijavljeni u automatski ponovo na ovom uređaju. Ako ste koristili druge pregledače ili uređajima da biste se prijavili Microsoft Search, moraćete da se prijavite kao i tamo.

Zašto sam automatski prijavljeni?

Bing čuva Vaš poslovni ili školski nalog status prijavljeni ili prijavljeni, kolačić pregledača. Ako se odjavite i obrišite kolačiće, sledeći put kada posetite Bing vam možda biti automatski prijavljeni, ili možda ćete biti upitani da ponovo se prijavite. IT sektor ovo konfiguriše za vašu organizaciju.

Takođe pogledajte

Video zapisi o korišćenju Microsoft pretraga u Bing

Saznajte šta je potrebno u Microsoft Search

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×