Saradnja sa timom pomoću aplikacije Microsoft Planner

Pored postavljanja plana kako bi se znalo ko kada treba šta da uradi, Microsoft Planner može da vam pomogne i da stvarno uradite neke stvari koje ste planirali.

Koautorstvo

Koautorstvo pomoću sistema Office Online. Skladištite Office datoteke u usluzi OneDrive za svoj plan i kliknite na pregled kako biste počeli da radite! Počnite tako što ćete priložiti datoteku zadatku. Saznajte više.

Komentari

Dodajte komentare da biste ćaskali sa timom. Tim može da čita i odgovara na komentare u zadatku, u programu Outlook ili u aplikaciji Outlook grupe. Saznajte više.

Kalendar

Planirajte događaje pomoću kalendara plana. Svaki plan ima i kalendar, koji je koristan za hvatanje događaja kojima treba da prisustvuju osobe koje rade na planu. Saznajte više.

Beležnica

Hvatajte i organizujte beleške sa sastanka. Beleške sa sastanka ne moraju biti na papiru ili u nasumičnim Word dokumentima i e-porukama. Umesto toga koristite beležnicu plana da biste se organizovali! Saznajte više.

Sve iz usluge Planner! Dok je plan otvoren, odaberite tri tačke ispod imena plana da biste dobili potpunu listu alatki koje pomažu vama i članovima tima da radite zajedno na planu. Saznajte više.

Lista grupa

Zašto ne mogu da vidim Planner? Tokom sledećih nekoliko meseci primenjujemo Planner. Ako imate plan koji ispunjava uslove, ali ga još ne vidite, budite strpljivi jer uskoro stiže!

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×