Sarađujte na datotekama sa timom

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao vaš tim radi zajedno bez sumnje imate datoteke koje ćete želeti da delite i sarađujte na. Microsoft Teams olakšava deljenje datoteka u okviru kanala. Ako su datoteke programa Word, Excel. PowerPoint ili Visio datoteke sa kolegama i možete da prikažete, uredite i sarađujte na datotekama direktno unutar timovima (Uređivanje u programu Visio Online zahteva licence). Za Word, Excel i PowerPoint, mogu da vide jedni drugima se menja u skoro realnom vremenu Hajde da pogledamo kako možete da koristite Microsoft Teams da bolje radite zajedno.


Napomena: Prikaz koji nije Office datoteke u timovima mora biti izvršena u osnovnoj SharePoint biblioteke.

Datoteke biblioteke

U okviru Team Microsoft ima jedan ili više, kanali gde više usmerene na diskusije zauzeti mesto. Svaki kanal ima sopstvenu fasciklu gde možete da delite datoteke sa taj kanal. Da biste pristupili toj fascikli idite na kanal i kliknite na dugme datoteka na karticama iznad prozora za razgovor.

Datoteke biblioteke omogućava vam da sarađujete na datotekama sa timom

Napomena: Uverite se da koristite karticu " datoteka " na vrhu prozora razgovora kanal umesto na dugme datoteka u navigaciji sa leve strane okna. Dugme " datoteka " u oknu za navigaciju pruža pristup svim oblaku datoteka, a ne samo datoteke za taj određeni kanal.

U biblioteci možete da otpremite postojeće datoteke ili da pravi nove.

Otpremanje postojeće datoteke

Postoje dva načina za otpremanje postojeće datoteke u biblioteku. Oba metoda počnite tako što ćete otići u fasciklu "datoteke" za kanal i oba metoda podrazumevano otpremanje kopija datoteka u fasciklu sa datotekama u kanal.

  • Prevlačenje i otpuštanje - pomoću miša prevucite datoteku iz gde se trenutno nalazi i otpustite ga na prozoru timovima među datoteke. Takođe lako možete da otpremite više datoteka, koristite ovu tehniku.

  • Otpremanje – ako kliknete na dugme " Otpremi ", u istraživaču datoteka u dijalogu će se otvoriti, omogućavajući vam da biste izabrali datoteku (ili datoteke) koju želite da otpremite. Izaberite te datoteke i kliknite na dugme Otvori.

Kreiranje ili otpremanje novu datoteku na svoj kanal datoteke biblioteke

Sve datoteke koje otpremite se može pristupiti član tima.

Kreiranje nove datoteke

Da biste brzo da kreirate novi dokument Word, PowerPoint ili Excel u vaše datoteke fascikle kliknite na dugme novo , a zatim izaberite tip datoteke koju želite da kreirate. Dajte novoj na ime datoteke i kliknite na dugme Kreiraj. Nova datoteka će se otvoriti u timovima tako da možete početi da ga uređujete, a ako biste radije da radite u verziji za računare aplikacije ćete pronaći dugme za Otvaranje inča.. na traci koja će se otvoriti tu datoteku za vas.

Čim se kreira novu datoteku će biti dostupan za članovima tima da biste uredili kao i.

Sarađujte na datotekama

Datoteke koje su uskladištene u biblioteci svog tima datoteke su dostupne za svaki član tima. U sistemu Office Online, Office za Android ili iOS ili najnovije aplikacije u usluzi Office 365 i članovi tima mogu zajedničkom zajedničko uređivanje dokumenata u programu Word, PowerPoint ili Excel ili komentar na Visio datoteke. Nema potrebe za potvrdu datoteke se ili brinuti ako ima jednu od vaše kolege dokument otvorite. Otvori datoteku, potrebno je da uredite i ako drugim članovima tima da uređujete i promene će se bez teškoća objedinjene dok radite.

Delite sa osobama izvan tima

Možda postoji prilika kada želite da delite datoteku sa nekim izvan tima. Ako je datoteka u programu Word, Excel, PowerPoint ili Visio datoteke najlakši način da uradite to jeste da otvorite datoteku pomoću odgovarajuće aplikacije za Office Online ili radnu površinu i izaberite stavku deli ka gornjem desnom uglu prozora. Koji će se otvoriti dijaloga "deljenje" gde možete da unesete pseudonima ili e-adrese osoba kojima želite da delite sa.

Ikona deljenja i dijalog u programu Excel

Važno: Da biste delili sa nekim izvan tima, moraćete da otvorite datoteku u Office Online ili Office površinu. uređivaču timovima nema tu funkciju. Kliknite na strelicu pored dugmeta Uredi i odaberite odgovarajuće aplikacije Dugme Uredi sa izbora razvijena i strelice koja pokazuje na dugme padajućeg menija

Ako želite da delite sa osobama izvan vaše organizacije možda ćete morati da kliknete na dugme dozvole padajućeg menija (odmah iznad gde ste dodali osobe koje želite da delite sa) i izaberite stavku da Određene osobe mogu da pristupe datoteci.

Koristite dijalog "postavke veze" da biste naveli dozvole za veze za deljenje

Kad ste podelili datoteku, te korisnike datoteku možete urediti u realnom vremenu (osim ako ste opozvan Dozvoli uređivanje u dijalogu "postavke veze") kao i drugim članovima tima možete.

Takođe pogledajte

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×