Sakrij imena i adrese u lična Lista distribucije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste zadržali imena i e-adrese osoba uključenih u lična Lista distribucije privatne ili skrivene, koristite polje " Bcc ".

Napomene : 

  • Nije moguće prikazati imena liste distribucije u polju bez koja omogućava primaocima da biste je proširili i prikazali celu listu imena i e-adrese.

  • Sledeća procedura će koristiti imena/adresu pošiljaoca u polju i liste distribucije će biti sakrivena u polje " Bcc ".

Dodajte polje "Bcc" u e-poštu, ako već nije tamo

  • U otvorenoj poruci, na kartici " Opcije poruke ili Opcije ", u grupi polja ili Prikaži polja kliknite na dugme Prikaži polje "Bcc" ili "Bcc".

Skrivanje liste distribucije u polje "Bcc"

  1. U otvorenoj poruci, dodajte e-adrese u polju .

  2. U polje Bcc dodajte liste distribucije.

  3. Otkucajte poruku i kliknite na dugme Pošalji.

Više informacija o kreiranju na kontakt grupu ili listu distribucije, idite na Kreiranje grupe kontakata ili listi distribucije u programu Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×