Sažimanje glavnog Clip Organizer kataloga

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sažimanje kataloga ne uklanja klipove sa čvrstog diska ili iz programa Microsoft Clip Organizer, ali će samo sažeti vaš glavni Clip Organizer katalog. Ovaj katalog sadrži veličine sličice klipa preglede i druge podatke o svojstvima klipova. Ako želite da uklonite instalirane klipove sa računara da biste uštedeli prostor, morate da deinstalirate ih pomoću programa koji su instalirani.

  • U meniju Alatke izaberite stavku kompaktna.

Napomena : Sažimanje izvršava mnogo rutinsko provere Clip Organizer podataka, kao što su popraviti svako oštećenje podataka u glavni Clip Organizer katalog. Ako imate problema, kao što je oštećena nedostaju klipovi, korišćenjem Kompaktne ili poruke o greškama podataka može rešiti problem.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevede mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×