Sačuvajte lokaciju kao predložak

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako želite da brzo ponovo kreirate dizajn, strukturu ili sadržaj lokacije, možete da sačuvate lokaciju kao predložak koji potom možete odabrati kada kreirate novu lokaciju. Da biste sačuvali lokaciju kao predložak, postupite na sledeći način:

  1. U Meniju Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , izaberite stavku Postavke lokacije.

    Napomena : Na lokaciji za koju je meni Radnje lokacije prilagođen, postavite pokazivač na stavku Postavke lokacije, a zatim izaberite postavke koje želite da pregledate.

  1. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Ugođaj kliknite na vezu Sačuvaj lokaciju kao predložak.

  2. Na stranici „Sačuvaj lokaciju kao predložak“, u odeljku Ime datoteke upišite ime datoteke predloška.

  3. U odeljku Ime i opis upišite ime, a opcionalno i opis.

  4. U odeljku Uključi sadržaj potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi sadržaj ako želite da nove Web lokacije koje su kreirane na osnovu ovog predloška obuhvataju sadržaj svih listi i biblioteka dokumenata na Web lokaciji.

    Napomena : Neka prilagođavanja, kao što su prilagođeni tokovi posla, prisutni su u predlošku samo ako odaberete da uključite sadržaj. Uključivanje sadržaja može da poveća veličinu vašeg predloška. Ograničenje veličine za uključivanje sadržaja iznosi 10 megabajta (MB).

  5. Kliknite na dugme U redu .

Sledeći put kada kreirate lokaciju, predložak lokacije će se pojaviti na listi raspoloživih predložaka.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×