Sačuvajte kopiju Word Online dokumenta u oblaku

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dokumente sačuvajte automatski OneDrive dok radite u Word Online. Čuvanje kopije vaš dokument na mreži znači da ćete moći da radite na kopiju u Word Online.

Dok uređujete dokument (u prikazu za uređivanje), izaberite stavke datoteka > Sačuvaj kao, i izaberite stavku Sačuvaj kao, a zatim sačuvajte kopiju sa svojim imenom.

Saveti : 

  • OneDrive automatski prati 25 prethodnih verzija dokumenta, tako da ne treba da skladištite više kopija. Da biste vratili stariju verziju, kliknite desnim tasterom miša na dokument na OneDrive lokaciji i izaberite stavku Istorija verzija.

    Opcija menija „OneDrive istorija verzija“

  • Da biste brzo promenili ime dokumenta, kliknite na njeno ime na naslovnoj traci i otkucajte novo ime.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×