SQL izrazi

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

U SQL izraz je niske koji čini sve delove SQL izraza. Na primer, metod FindFirstRecordset objekta koristi SQL izrazu koja se sastoji od izbora kriterijume u SQL odredbu WHERE.

Microsoft Access mašina baze podataka koristi Visual Basic for Applications (VBA) expression usluge da biste izvršili jednostavne aritmetičke i funkcija procenu. Svi operatori koji se koriste u Microsoft Access SQL izrazi (osim između , i kao što su ) definiše VBA usluga za izraze. Pored toga, VBA usluga za izraze nudi više od 100 VBA funkcije koje možete da koristite u SQL izraza. Na primer, možete da koristite ove VBA funkcije za SQL upita u prikazu dizajna upita Microsoft Office Access 2007 i ove funkcije možete da koristite i u SQL upit u metod DAO OpenRecordset u Microsoft Visual C++, Microsoft Visual Basic i Microsoft Office Excel 2007 VBA kôd.Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×