Ručno započinjanje toka posla na dokumentu ili stavci

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Tok posla na dokumentu ili stavci možete ručno da pokrenete direktno iz liste ili biblioteke gde je sačuvan. Opcije koje su vam dostupne kada pokrenete tok posla zavise od toga za šta je tok posla projektovan i kako je prilagođen kada je dodat u listu, biblioteku ili tip sadržaja za stavku. Morate imati barem dozvolu za uređivanje stavki da biste pokrenuli tok posla. Neki tokovi posla mogu od vas zahtevati i dozvolu za upravljanje listama ili drugu specifičnu dozvolu za pokretanje toka posla na dokumentu ili stavci.

Više informacija o tome kako da započnete neki od unapred određenih tokova posla koji su obuhvaćeni sistemom Microsoft Office SharePoint Server 2007 potražite putem veza u odeljku Takođe pogledajte. Tok posla „Skupljanje potpisa“ koji sadrži Office SharePoint Server 2007 mora biti započet na odgovarajućem klijentskom programu sistema Microsoft Office 2007.

Napomena: Ako želite da budete sigurni da će učesnici toka posla primati e-poruke upozorenja i podsetnike o njihovim zadacima toka posla nakon što započnete tok posla, zatražite od administratora servera da proveri da li je e-pošta omogućena za vašu lokaciju.

  1. Ako lista ili biblioteka nisu već otvorene, kliknite na ime na traci za brzo pokretanje.

    Ako se ne pojavi ime liste ili biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

  2. Postavite pokazivač na ime dokumenta ili stavke za koje želite da započnete tok posla, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim izaberite stavku Tokovi posla.

    Napomena: Komanda Tokovi posla je dostupna samo kada se stavka nalazi u listi ili biblioteci koja je povezana sa najmanje jednim tokom posla.

  3. U grupi Započinjanje novog toka posla izaberite ime toka posla koji želite da započnete.

    Neki tokovi posla mogu odmah početi, a ne bićete upitani da pružite dodatne informacije.

  4. Ako se od vas zatraži da obezbedite informacije kao što su lista učesnika, uputstva za zadatak ili krajnji rok, upišite informacije u predviđena polja.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×