Ručno započinjanje toka posla na dokumentu ili stavci

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Omogućeno vam je da ručno započnete tok posla na dokumentu ili stavci direktno iz liste ili biblioteke u kojoj je sačuvan. Opcije koje su vam dostupne kada započnete tok posla mogu da se menjaju u zavisnosti od toga šta tok posla treba da uradi i od toga kako je bio prilagođen kad je dodat u listu, biblioteku ili tip sadržaja za stavku. Morate imati dozvolu za uređivanje stavki da biste započeli tok posla. Neki tokovi posla mogu da zahtevaju da imate i dozvolu za uređivanje lista (ili neku drugu posebnu dozvolu) da biste započeli tok posla na dokumentu ili stavci.

Napomena : Ako želite da se uverite da će učesnici toka posla primiti e-poštom upozorenja i podsetnike u vezi sa svojim zadacima toka posla nakon što pokrenete tok posla, proverite sa administratorom servera da li je e-pošta omogućena za vašu lokaciju.

  1. Ako lista ili biblioteka nisu već otvorene, kliknite na ime na traci za brzo pokretanje.

    Ako se ne pojavi ime liste ili biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

  2. Postavite pokazivač na ime dokumenta ili stavke za koje želite da započnete tok posla, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim izaberite stavku Tokovi posla.

    Napomena : Komanda Tokovi posla je dostupna samo kada se stavka nalazi u listi ili biblioteci koja je povezana sa najmanje jednim tokom posla.

  3. U grupi Započinjanje novog toka posla izaberite ime toka posla koji želite da započnete.

  4. Ukoliko vam bude zatraženo da obezbedite informacije kao što su lista učesnika, uputstva vezana za zadatak ili rok izvršenja, upišite ih u za to predviđena polja.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×