Ručna obrada odgovora o prikupljanju podataka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada budete sakupljali i ažurirali podatke pomoću e-pošte, koristićete programe Microsoft Office Access 2007 i Microsoft Office Outlook 2007 za kreiranje i slanje e-poruke koja sadrži obrazac za unos podataka. Primaoci e-poruke će tada popuniti obrasce i poslati ih nazad kao odgovore. Odgovore morate obraditi ručno ako je bilo šta od onoga što sledi tačno:

  • Niste odabrali da programi Office Outlook 2007 i Office Access 2007 automatski obrade odgovore (to jest, niste potvrdili izbor u polju za potvrdu Automatski obrađuje odgovore i dodaje podatke u bazu podataka u dijalogu Opcije e-poruka za prikupljanje podataka kada ste po prvi put kreirali poruku za prikupljanje podataka).

  • Odabrali ste da odgovori automatski budu obrađeni, ali obrada nije uspela. U ovom slučaju, morate ispraviti grešku koja je prouzrokovala neuspeh pre nego što pokušate da ručno obradite podatke.

    Više informacija o rešavanju problema Automatska obrada potražite u članku moje obrada odgovora o prikupljanju podataka se ne izvršava automatski.

Ručna obrada odgovora uključuje započinjanje operacije izvoza iz programa Office Outlook 2007. Moguće je izvesti samo jedan odgovor istovremeno.

Važno: Izbegavajte odgovore za koje kolona Kategorije prikazuje zeleni kvadrat. Zeleni kvadrat ukazuje na to da je poruka već u potpunosti uspešno obrađena.

  1. U programu Office Outlook 2007 kliknite desnim tasterom miša na odgovor koji želite da ručno obradite.

  2. Izaberite stavku Izvezi podatke u Microsoft Office Access.

  3. U dijalogu Izvoz podataka u Microsoft Office Access pregledajte detalje odgovora i kliknite na dugme U redu da biste izvršili izvoz.

    Ako operacija izvoza bude uspešna, Access će prikazati poruku Podaci su uspešno izvezeni u bazu podataka. Ako operacija izvoza ne bude uspešna, Access će prikazati poruku Nije moguće uvoziti podatke zbog grešaka, sa opisom problema koji su izazvali neuspeh.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×