Rotiranje slika i objekata na stranici u programu OneNote

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako uvezete skenirane slike ili slike sa mobilnog telefona, a one nisu u ispravnom položaju na stranici, možete da ih rotirate.

  1. Kliknite na sliku koju želite da rotirate.

  2. Izaberite stavke Crtanje > Rotiranje, a zatim kliknite na rotaciju.

Rotiranje slike na stranici

  • Rotiraj udesno za 90° da biste izabranu sliku rotirali u smeru kretanja kazaljke na satu za 90 stepeni. Na ovu komandu možete da kliknete tri puta zaredom da biste postigli ispravan i željeni stepen rotacije.

  • Rotiraj ulevo za 90° da biste izabranu sliku rotirali u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu za 90 stepeni. Na ovu komandu možete da kliknete tri puta zaredom da biste postigli ispravan i željeni stepen rotacije.

  • Preokreni horizontalno da biste napravili horizontalnu preslikanu kopiju izabrane slike.

  • Preokreni vertikalno da biste napravili vertikalnu preslikanu kopiju izabrane slike.
     

Sve komande rotacije mogu da se koriste u bilo kojoj kombinaciji za postizanje željenog rezultata; ali trenutno ne možete slobodno rotirati sliku pod bilo kojim uglom. Ako vam je potrebna takva preciznost, rotirajte sliku u aplikaciji za uređivanje fotografija pre nego što je umetnete na stranicu.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×