Rezultati Microsoft Office dijagnostike

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office dijagnostika Ova stranica objašnjava rezultate Microsoft Office dijagnostike koji ste upravo instalaciju. Možda ćete videti predloga o tome kako da poboljšate ispravnosti računara i instalacijom sistema Microsoft Office 2007. Sadržaj u ovom članku primenjuju se samo na rezultatima koje se prikazuju nakon pokretanja Microsoft Office dijagnostike. Ako još uvek niste pokrenuli Microsoft Office dijagnostike, pratite uputstva u dijagnostika i popravljanje Office programa koji otkazuju korišćenjem Office dijagnostike. Ako ne rešite tako što ćete pratiti korake navedene ispod, pogledajte odeljak više resursa na dnu ovog članka da se ukazuje na drugim resursima koji vam mogu pomoći.

Napomena: Možda će biti korisno da odštampate ili obeležite ovu stranicu za buduću referencu.

Rezultati dijagnostike

Nijedna od Microsoft Office dijagnostike pronašao probleme.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Oštećenje datoteka ili promenjena datoteka

Podešavanje dijagnostiku popravili probleme sa instalacijom sistema Microsoft Office. Microsoft Office programe trebalo bi da ispravno funkcionišu.

Ako Microsoft Office programe i dalje pada, izvor problema može biti otkazivanja hardvera ili problema sa konfiguracijom hardvera. Pregledajte rezultate diska i alatke za dijagnostiku memorije da biste utvrdili da li otkazivanje hardvera utiče na instalaciju Office 2007 izdanje.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Nedostaje medija

Dijagnostičke instalacioni program nije dovršena zato što nije pronađen važeći izvor. Lokalni izvor instalacije nedostaje ili izvor koji je korišćen za instaliranje Microsoft Office nije dostupan za proces popravljanja. Možda ćete morati da obezbedite originalni izvor da biste dozvolili ovu dijagnostika uspešno. Važeći izvori Office 2007 izdanje uključuju sledeće:

 • Vaš Office 2007 izdanje instalacioni CD

 • Instalacija ili popravku CD za koje ste dobili od dobavljača računara

 • Vezu sa mrežom ugradnja Office 2007 izdanje

Kada dobijete pristup izvoru važeće, ponovo pokrenite Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Dijagnostika diska – Otkazivanje predviđene prostora na čvrstom disku

Funkciju koja se sama nadgledanje, analize i izveštavanja tehnologije (SMART) čvrstog diska pronašla je greške koje možda ukazuju na to da je verovatno otkazivanje čvrstog diska. PAMETNO je funkcija koje pružaju neki disk jedinicu proizvođači da date korisnicima unapred obaveštenje o potencijalnom otkazivanju čvrstog diska. Nestabilnost u Microsoft Office programima možda rezultat ove greške čvrstog diska.

Napomena: Ovaj rezultat možete naznačiti veoma lošim problem, ali neke čvrstog diska možda nije precizne rezultate.

Preporučujemo da uradite sledeće:

 1. Napravite rezervnu kopiju važnih podataka odmah.

 2. Proverite rezultate druge dijagnostike i pratite uputstva za rešavanje problema koje druge dijagnostika prijavljeno. Kada otklonite sporne stavke, pokrenite Microsoft Office dijagnostiku ponovo da biste videli da li ovaj dijagnostika diska problem rešen.

 3. Ako i dalje da biste dobili ovaj rezultat, kontakt sa nekim, kao što su dobavljača računara ili na čvrstom disku.

Dodatni resursi

Dijagnostika diska – Greške u evidenciji sistemskih događaja

Dijagnostika diska pronašao je greške u hardveru. Nestabilnost u Microsoft Office programima možda rezultat ove hardverske greške.

Ovaj rezultat se pojavljuje ako se nešto od sledećeg desilo nedavno:

 • Funkciju koja se sama nadgledanje, analize i izveštavanja tehnologije (SMART) čvrstog diska pronašla je greške. PAMETNO je funkcija koje pružaju neki disk jedinicu proizvođači da date korisnicima unapred obaveštenje o potencijalnom otkazivanju čvrstog diska.

 • Microsoft Office dijagnostika je pronašao blokirani izlaz (nije uspelo) sektorima na čvrstom disku.

 • Microsoft Office ima problem da pristupe datotekama iz čvrsti disk. ove datoteke su da funkcionišu ispravno neophodne.

Preporučujemo da uradite sledeće:

 1. Proverite rezultate druge dijagnostike i pratite uputstva za rešavanje problema koji dijagnostika prijavljeno. Kada otklonite sporne stavke, pokrenite Microsoft Office dijagnostiku ponovo da biste videli da li ovaj dijagnostika diska problem rešen.

 2. Ako i dalje da biste dobili ovaj rezultat, kontakt sa nekim, kao što su dobavljača računara ili na čvrstom disku.

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Otkazivanje RAM-a

Alatke za dijagnostiku memorije dokazi neuspeha u radne memorije (RAM).

Preporučujemo da uradite sledeće:

 1. Proverite rezultate druge dijagnostike i pratite uputstva za rešavanje problema koji dijagnostika prijavljeno. Kada otklonite sporne stavke, pokrenite Microsoft Office dijagnostiku ponovo da biste videli da li ovaj alatke za dijagnostiku memorije problem rešen.

 2. Ako i dalje da biste dobili ovaj rezultat, pokrenite dijagnostika Microsoft Windows memorije. Više informacija potražite u članku Microsoft TechNet, Pokrenite dijagnostiku da proveri vaše sistem za probleme sa memorijom. Ili kontakt sa nekim, kao što su dobavljača računara ili RAM-a.

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Korisnik nije administrator

Alatke za dijagnostiku memorije nije uspeo da se pokrene zato što nemate administratorska prava na ovom računaru. Da biste uspešno alatke za dijagnostiku memorije, osoba sa administratorskim pravom morate se prijaviti na ovom računaru i pokretanje Microsoft Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Instalacija je istekao

Ažuriranje dijagnostiku određuje instalacije sistema Microsoft Office ne bi najnovijim servisnim paketima instaliran. Instaliranje servisnih paketa poboljšava stabilnosti. Preporučujemo da posetite Preuzmite najnovije ispravke za Office 2007.

Dodatni resursi

Kompatibilnost dijagnostiku – Neusaglašeni verzije programa Outlook je pronašao

Kompatibilnost dijagnostiku identifikuje neusaglašene verzije programa Microsoft Office Outlook. Da biste uklonili verziju programa Outlook sa računara koji ne želite, uradite sledeće:

 • Microsoft Windows Vista   

  1. U meniju Start izaberite stavku Kontrolna tabla.

  2. Izaberite stavku Deinstaliranje programa.

   Napomena: U klasičnom prikazu kliknite dvaput na stavku Programi i funkcije.

  3. Izaberite verziju programa Outlook koje ne želite, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

 • Microsoft Windows XP    

  1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

  2. Kliknite dvaput na ikonu Dodaj ili ukloni programe.

  3. Izaberite verziju programa Outlook koje ne želite, a zatim kliknite na dugme Ukloni.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Test je otkazan

Podešavanje dijagnostiku otkazan je pre nego što je uspešno pokrenut. Ako želite da pokrenete ovaj test, ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostike.

Napomena: Podešavanje dijagnostike može potrajati 15 minuta ili duže u određenim okolnostima.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Nisu pronađeni problemi

Podešavanje dijagnostiku pronađeni problemi sa instalacijom sistema Microsoft Office.

Dodatni resursi

Dijagnostika diska – Nisu pronađeni problemi

Dijagnostika diska pronađeni problemi na čvrstom disku.

Dodatni resursi

Dijagnostika diska – Test je otkazan

Dijagnostika diska otkazan je pre nego što je uspešno pokrenut. Ako želite da pokrenete ovaj test, ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Dijagnostika diska – Onemogućena od strane administratora sistema

Dijagnostika diska je onemogućio administrator sistema. Za više informacija, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Onemogućena od strane administratora sistema

Podešavanje dijagnostiku je onemogućio administrator sistema. Za više informacija, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Nisu pronađeni problemi

Alatke za dijagnostiku memorije pronađeni problemi sa sistemom radne memorije (RAM).

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Too mnogo programa u upotrebi

Alatke za dijagnostiku memorije nije uspela da biste pokrenuli jer i mnogim drugim programima su drugi sistemske resurse koji program za dijagnostiku zahteva da biste pokrenuli uspešno. Zatvorite sve druge programe, a zatim pokušajte ponovo da pokrenete Microsoft Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Onemogućeno na server sisteme

Iz bezbednosnih razloga, alatke za dijagnostiku memorije je podrazumevano omogućena pokreće na serveru verzije operativnog sistema Microsoft Windows. Za više informacija, uradite sledeće:

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Test je otkazan

Alatke za dijagnostiku memorije otkazan je pre nego što je uspešno pokrenut. Ako želite da pokrenete ovaj test, ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Dijagnostika memorije – Onemogućena od strane administratora sistema

Alatke za dijagnostiku memorije je onemogućio administrator sistema. Za više informacija, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Nisu pronađeni problemi

Ažuriranje dijagnostiku verifikovan da vaš sistem ima sve Microsoft Office instalirane najnovije ispravke.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Test je otkazan

Ažuriranje dijagnostiku otkazan je pre nego što je uspešno pokrenut. Ako želite da pokrenete ovaj test, ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Onemogućena od strane administratora sistema

Ažuriranje dijagnostiku je onemogućio administrator sistema. Za više informacija, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Nije moguće pristupiti potrebnu datoteku

Ažuriranje dijagnostiku bilo moguće izvršiti jer ona zahteva datoteku koju ste izabrali ne da preuzmete. Da biste odobrili Microsoft Office da biste preuzeli ove datoteke, uradite nešto od sledećeg u nekom od ovih Office 2007 izdanje programa:

 • Access, Excel, PowerPoint ili Word

  1. Kliknite na Dugme "Office" Slika dugmeta , a zatim kliknite na dugme Opcije programa Access, Excel opcije, Opcije programa PowerPointili Word opcije.

  2. Izaberite stavku Centar za pouzdanost, izaberite stavku Postavke Centra za pouzdanost, a zatim izaberite stavku Opcije privatnosti.

  3. Potvrdite izbor Periodično preuzimaj datoteku koja pomaže pri utvrđivanju problema sa sistemom.

  4. Sačekajte oko nedelju dana da biste omogućili da datoteka bude preuzeta, a zatim ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostiku.

 • Visio, Outlook, Publisher ili InfoPath

  1. U meniju Alatke izaberite stavku Centar za pouzdanost, a zatim izaberite stavku Opcije privatnosti.

  2. Potvrdite izbor Periodično preuzimaj datoteku koja pomaže pri utvrđivanju problema sa sistemom.

  3. Sačekajte oko nedelju dana da biste omogućili da datoteka bude preuzeta, a zatim ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostiku.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Microsoft Office je ažuriran.

Ažuriranje dijagnostiku određuje da instalacijom sistema Office 2007 izdanje je nedavno uspešno su ažurirani sa najnovijim servisnim paketom. Instalacijom sistema Office 2007 izdanje sada je u toku.

Dodatni resursi

Kompatibilnost dijagnostiku – Nisu pronađeni problemi

Kompatibilnost dijagnostiku pronađeni problemi u kompatibilnosti.

Dodatni resursi

Kompatibilnost dijagnostiku – Onemogućena od strane administratora sistema

Kompatibilnost dijagnostiku je onemogućio administrator sistema. Za više informacija, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Dodatni resursi

Pronađite poznata rešenja – Test je otkazan

Proveri da li postoje rešenja dijagnostiku otkazan je pre nego što je uspešno pokrenut. Ako želite da pokrenete ovaj test, ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Pronađite poznata rešenja – onemogućio administrator sistema

Proveri da li postoje rešenja dijagnostiku je onemogućio administrator sistema. Za više informacija, kontaktirajte Vašeg administratora sistema.

Dodatni resursi

Pronađite poznata rešenja – nije moguće povezati se sa serverom

Proveri da li postoje rešenja dijagnostike se ne može da se poveže sa serverom neophodna za pronalaženje rešenja.

Dodatni resursi

Pronađite poznata rešenja – nema problema pronađene

Proveri da li postoje rešenja dijagnostiku uspešno skenirane sa sistemom za probleme i proverili poznata rešenja. Je pronašao bez problema koje zahtevaju vašu pažnju.

Dodatni resursi

Ažuriranje dijagnostika – Beta instalacija je istekao

Ažuriranje dijagnostiku određuje instalacijom sistema Office 2007 izdanje (Beta) nije najnoviju verziju. Preporučujemo da dobijete na noviju verziju.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Blokirani drugi programi

Dijagnostičke instalacioni program nije bilo moguće izvršiti zato što je Microsoft Windows Installer je već koristi drugi program. Da biste uspešno podešavanje dijagnostiku, pokušajte sledeće:

 1. Zatvorite sve druge programe, a zatim ponovo pokrenite Microsoft Office dijagnostike.

 2. Ako testiranje i dalje se ne pokreće uspešno, ponovo pokrenite Windows, a zatim ponovo pokrenite Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Podešavanje dijagnostika – Korisnik nije administrator

Dijagnostičke instalacioni program nije bilo moguće izvršiti zato što nemate administratorska prava na ovom računaru. Da biste uspešno podešavanje dijagnostiku, nekoga sa administratorska prava mora prijavite se na ovom računaru i pokretanje Office dijagnostike.

Dodatni resursi

Još resursa

Ako nisu pronađeni problemi ili ako nijedna od gorenavedenih rešenja Rešite problem, razmotrite neki od sledećih resursa.

Microsoft Office dijagnostike

Više informacija o načinu na koji Microsoft Office dijagnostike funkcioniše, potražite u članku dijagnostika i popravljanje Office programa koji otkazuju korišćenjem Office dijagnostike.

Bezbednost i sigurnost

Sistemi mogu da rade pravilno ako su su ugrožena od virusa, špijunskog softvera ili drugog zlonamernog softvera (zovu se i malver). Za informacije i alatke koje možete koristiti da biste zaštitili vaš računar, posetite lokaciju Microsoft bezbedno .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×