Reprodukovanje video zapisa u usluzi PowerPoint Online

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ne možete da prikažete video zapisa u PowerPoint Online, najverovatnije postoji problem sa tipom video zapis. Ako je video Flash ili Windows Media datoteka, moraćete plejera da ga vide. Međutim, ako koristite tablet ili drugom uređaju koji nije moguće pokrenuti plejera, moraćete da otvorite prezentaciju u verziji programa PowerPoint (pomoću komande " Uredi u programu PowerPoint " "u PowerPoint Online").

Nedavne video zapisi će biti u formatu koji se reprodukuje direktno u pregledaču, dokle god pregledača je u toku i podržava ovu funkciju (poznato kao HTML5). Drugi način da se video zapis da biste reprodukovali je da odete na Veb lokaciju u pregledaču i dobijete najnovije ispravke. Ako video i dalje ne može da reprodukuje, zaleрina jeste da otvorite prezentaciju u PowerPoint.

Ako je video zapis Windows Media ili Flash video zapis (.wmv ili .flv datoteka), možete ga reprodukovati nakon što instalirate Silverlight (za reprodukovanje Windows Media) ili Flash Player (za reprodukovanje Flash).

Možete da reprodukujete video i audio u prikazu za čitanje i prikaz projekcije slajdova ako imate instaliran Silverlight. Moraćete Flash video zapisi koji su povezani sa Veb lokacije. Da biste pazili na veličinu datoteke zato što PowerPoint Online neće Umetanje velike medijske datoteke. Ugrađeni medija, sa ograničenjem veličine koje mogu biti od 50 do 100MB i za WAV datoteka ograničenje je 100KB.

Ako koristite operativni sistem Windows 8 računaru, pokrenite program Internet Explorer sa radne površine (a ne u sveobuhvatne režimu) da biste koristili Silverlight ili Flash Player. Takođe, ove igrače nije moguće instalirati na Tablet računarima ili sa dodirnim ekranom mobilnih uređaja; Pokušajte da otvorite prezentaciju u verziji programa PowerPoint da biste reprodukovali video zapis.

Kada kreirate prezentacije

Kada dodate video zapis u prezentaciji u PowerPoint 2013, olakšavaju osobama da reprodukujete PowerPoint Online. Ugradite u MP4 datoteku, a zatim izaberite stavke datoteka > Optimizuj kompatibilnost medija. Ova komanda postavlja video zapisa u formatu koji se reprodukuje direktno u pregledača koji podržavaju HTML5.

Nepodržani format video zapisa u PowerPoint Online

PowerPoint Online ne reprodukuje Shockwave Flash datoteke (.swf). Da biste zaobišli ovo ograničenje, Konvertovanje datoteke u .mp4 datoteku šifrovanu sa video zapisima H.264 (poznat kao AVC MPEG-4) i AAC zvuk. Konvertor RealPlayer (za Windows računare) ili bilo koji Video konverter (za Mac ili Windows) su besplatna konvertore koje možete pronaći pretragom Interneta.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×