Reprodukovanje muzike tokom projekcije slajdova

Važno : Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Uradite sledeće da biste reprodukovali pesmu u pozadini projekcije slajdova:

  1. Na kartici Umetanje izaberite stavku Zvuk, a zatim stavku Zvuk na mom računaru.

  2. U istraživaču datoteka pronađite muzičku datoteku koju želite da koristite, a zatim izaberite stavku Umetanje.

  3. Na kartici Reprodukcija izaberite stavku Reprodukcija u pozadini.

    Reprodukovanje muzike u pozadini

Savet :  Ako želite da koristite muziku sa veba, preuzmite je na računar da biste mogli da je koristite u prezentaciji.

Napomena : Ako koristite PowerPoint Online, možete da reprodukujete muziku i druge zvučne efekte koje ste dodali na slajdove pomoću PowerPoint aplikacije na radnoj površini, ali ih ne možete dodati unutar PowerPoint Online. Ako imate PowerPoint aplikacija na radnoj površini, možete dodati zvučne efekte tamo. Više informacija potražite u odeljku igraju muziku ili druge zvukove na slajdove.

Želite li da reprodukujete više pesama na više slajdova?

Ako je projekcija slajdova duža od jedne pesme, možete da dodate više pesama. Međutim, ako imate problema pri sinhronizovanju muzike sa projekcijom slajdova, možete da koristite alatku za uređivanje zvuka nezavisnog proizvođača, na primer Audacity®, da biste spojili pesme u jednu datoteku kako bi se neprekidno reprodukovale tokom cele projekcije slajdova.

Drugi povezani sadržaj pomoći obuhvata članke:

Osobe koje koriste PowerPoint za Apple Macintosh treba da pogledaju sledeće video zapise:

Napomena : Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!