Reprodukovanje muzike ili drugih zvukova u slajdovima

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

PowerPoint Online reprodukuje muziku i druge zvučne efekte koje ste dodali slajdovima pomoću PowerPoint aplikacije za računare, ali vam ne možete da ih dodate u okviru PowerPoint Online još uvek.

Ako imate PowerPoint aplikaciju za računar, možete da u njoj dodajete zvučne efekte. Evo kako:

  1. U PowerPoint Online, kliknite na karticu Uređivanje prezentacije , a zatim kliknite na dugme Uredi u programu PowerPoint.

    Uređivanje u programu PowerPoint za računar

  2. U PowerPoint aplikaciji za računar koristite ove članke da biste saznali kako da prezentaciji dodate muziku i zvučne efekte:

Napomena :  Kada sačuvate prezentaciju, ona se skladišti na istoj lokaciji sa koje ste je otvorili u programu PowerPoint Online.

Dodatne informacije o programu PowerPoint Online i PowerPoint aplikaciji za računare

  • PowerPoint Online stalno ažuriraju. Pogledajte PowerPoint Blog i Office Online blog.

  • PowerPoint Online je sjajan način da radite na dokumentima u pregledaču, ali možete da uradite još više kada ga koristite uz PowerPoint aplikaciji za računare. Isprobajte ili kupite najnoviju verziju sistema Office odmah.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×